Hogyan lehet egy nőt lebeszélni arról, h ne erősítsen ink kardiózzon? Félek, h pl nagy combfeszítőtől olyan lesz a lába mintha hájas lenne sokan nem tudják megkülönböztetni
nő vagyok, nem lehetek lovag de mindegy
örülök hogy ti még nem csaltatok meg senkit annak ellenére hogy szerettétek de a vágy az vágy
"és hiába leszek szerelmes ugyanúyg ahogy most vagyok, meg kell őt csalnom mert már nem fogom akarni"
Ez fake és provokáció, ennyire hülye ember nem létezik.
hát ti nagyon durva emberek vagytok
majd megoldom
Ja, fene a pofánkat, hogy így ki merünk állni az ostobaság ellen, elhiszem, hogy ez téged sértően érint, mert magad is az ostobák közé tartozol, de inkább ne rontsd itt a levegőt. Kösz.
Ez a "meg kell csalnom" duma meg valami irgalmatlanul szánalmas :D Most már csakazértis eddzen nagyon az a lány, mert nálad aztán jobbat érdemel. Az egy dolog, hogy kezdhetted volna úgy, hogy "mert olyanná válna, ami nem tetszik", és nem az idegrendszerünket nyírod itt a hülyebarom dumákkal, de ezek után... :D
Ó, most már leszbikus párkapcsolat, egyre jobb :D Nem tudom, miért jó szórakozás fake kérdésekkel borzolni a kedélyeket, bár az emberi hülyeség határtalan, bármi lehet valós, de mivel ez egy válaszolgatós oldal, így ha később bárki idetéved, a kérdés fake jellegétől függetlenül, ha hasonló helyzetben van, a válaszok relevánsak lehetnek a számára, tehát még csak az sem igaz, hogy mi itt hiába dolgozunk. Ezért értelmetlen az ilyesmi, nem csesz ki senkivel, csak magával.
Nem, ők a fészbúk testépítő és sport droidjai, nem foglalkoznak olyan nevetséges apróságokkal mint a szerelem.
Persze hogy nem voltak. Hogy a francos fenébe sikerült ezt kikövetkeztetni? :D
Nem lesz túlzottan izmos, ezt szerintem meg lehet érteni.
(van aszalt vörösáfonyám, kukoricát nem eszem de nekem is tetszik a téma!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!