Hogyan lehet egy nőt lebeszélni arról, h ne erősítsen ink kardiózzon? Félek, h pl nagy combfeszítőtől olyan lesz a lába mintha hájas lenne sokan nem tudják megkülönböztetni
Mutasd meg neki az itteni testépítők válaszait, hogy hogyan ugrottak erre a kérdésre, és kérdezd meg, vajon egy közösségbe szeretne-e tartozni ilyen szellemi színvonalú emberkékkel :-))))
Egyébként mégis azokkal értek egyet, akik szerint hülyeség, hogy le akarod beszélni az erősítésről, de nem azért, mert azt gondolom, mint ők, hogy az izmos alkat úgy általánosságban jobb lenne, mint a sovány alkat, mert ez hitvita kérdése, kinek ez, kinek az tetszik jobban, hanem azért, mert az ő dolga eldönteni, hogy mit szeretne és hogyan akar kinézni. Ő nem a te kutyád, hogy úgy ugorjon, ahogy te mondod.
én kézilabdázni szoktam de attól nem leszek izmos, viszont karban tart és tök jó móka
a barátnőmet ott ismertem meg 1 éve de abbahagyta és 4 hónapja konditerembe jár én viszont félek h túl izmos lesz (az én számomra túl izmos) és hiába leszek szerelmes ugyanúyg ahogy most vagyok, meg kell őt csalnom mert már nem fogom akarni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!