Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért szidják ilyen sokan...

Balogzsolt1 kérdése:

Miért szidják ilyen sokan Vettelt?

Figyelt kérdés
Nem vagyok Vettel párti igazából egy F1 versenyzőt sem utálok persze van pár kedvencem de nem értem azt hogy miért kell szidni Vettelt hogy megszegte a csapatutasítást Senna még rosszabb volt mint Vettel még is elismerik
2013. ápr. 1. 13:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Minden sportban a jó sportolónak vannak nagyon sok drukkerei é nagyon sok ellendrukkerei is !

Miért nem szidják pl.Sutilt ???

Azért ,mert nem ,,veszélyezteti" a másik ember kedvencét .....

2013. ápr. 1. 14:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez a Vettel gyerek valamiért nagyon ellenszenves, nekem se szimpatikus, és nem tudom miért. Nem tudom megítélni, hogy valóban akkora tehetsége-e, vagy csak mázlija van és hatalmas a hátszele a csapatban, persze három világbajnokságot nem lehet véletlenül nyerni. Valami oka azért lehet annak, hogy annyi ellendrukkere van. Mondjuk Schuminak is rengeteg volt... Érdekes viszont hogy pl. Senna sokkal népszerűbb volt, és nemcsak Brazíliában. Elmondható hogy általános népszerűségnek és elismerésnek örvendett a világon (sokkal inkább mint Vettel), pedig ő sem volt épp egy angyal. Sőt... De valamiért szerethetőbb karakter volt.
2013. ápr. 16. 17:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen de azért Schumachernek is ott van egy kis sötét paca főleg az 1994 Alelaide esett persze Hill is hülye volt hogy olyan hamar támadta de tisztán látszik hogy Schumacher ráhúzta az autót Hillre hasonló esett nálam 1997 Jerezi verseny csak ott pont ő volt a vesztes de ennek ellenére szeretem Schumit csak pont ide vezethető vissza kérdésem hogy Schumacher,Senna,Prost,Hamilton,Alonso is csinált olyan dolgokat de Gilles Villeneuve esete is hasonló szóval szerintem manapság valamiféle divat lett Vettelt utálni én pl utálom Alonsot meg Hamiltont még is nagy versenyzők
2013. máj. 5. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!