A Fidesz-t az ország 2/3-a választotta meg, most mégis sokan szidják. Ők kire fognak szavazni a Fidesz helyett? Kíváncsi vagyok.
"A Fidesz-t az ország 2/3-a választotta meg"
Ez így ebben a formában nem igaz, így a kérdés is értelmetlen marad.
Talán kezdjük ott, hogy ki is jogosult arra, hogy választópolgár legyen, aztán nézzük meg, hogy hányan is mentek el ezek közül egyáltalán szavazni.
mindjárt kiderül, hogy sohasem szavazott az ország lakosságának 2/3-a a Tudodkire.
Én 2010-ben (első szavazásomkor) a Fideszre szavaztam, mert pozitív változásokat, fellendülést vártam tőle.
2014-ben viszont az MSZP-re fogok szavazni. Nem azért, mert akkora szoci lennék, hanem azért, mert várhatólag az a párt fogja a legtöbb szavazatot kapni a Fideszen kívül, és szeretném eltöröltetni a kétharmad uralmát, az idealista, nemzetieskedő, de abszolút irreális törvényeket, és a felsőoktatásbeli hallgatók röghöz kötését.
"a felsőoktatásbeli hallgatók röghöz kötését"
Ez egy kivételesen jó dolog a kormánytól, sok más hibája mellet. Az állam miért finanszírozzon olyan hallgatók tömegét, akik a diploma megszerzése másnapján külföldre távoznak. Aki marad, az persze tanulhasson ingyen. Ezzel mi a baj?
Nincs alternatív lehetőség más pártra szavazni.
Jobbik vagy Fidesz.
Ha államcsődöt akarok, akkor Bajnai és társasága, de ehhez valami tudatmódosító szert kell belém nyomniuk mert előbb vágom fel az ereimet, minthogy a mostani baloldalra szavazzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!