Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért vannak oda olyan sokan...

Miért vannak oda olyan sokan ezzel a JOE gyerekkel?

Figyelt kérdés

Nekem nincs úgy vele bajom, tök jó, h sportol meg minden, de már nem egy kérdésnél meg hozzászólásnál olvastam, h mekkora darab meg hogy ki van gyúrva meg stb.

Szerintem nem is nagydarab meg nincs is úgy kigyúrva, egy full átlagos testalkata van még is úgy emlegetik mintha egy Arnoldról lenen szó???WTF??

2013. ápr. 30. 13:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ki a faszom az a Joe? Nem is hallottam még róla xD
2013. ápr. 30. 14:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Milyen Joe? életembe nem hallottam
2013. ápr. 30. 14:09
 3/13 anonim ***** válasza:
ezt én sem értem....
2013. ápr. 30. 14:15
 4/13 anonim ***** válasza:

Közben leesett, hogy talán a nem rég elhúnyt Joe Weiderre gondolhat a parasztja, csak nem bírta leírni a nevét.

Ha rá gondolsz ő inkább magának testépítés-fitnesz kultusz elindulásáért, menedzseléséért felelős. Az első testépítő magazinok, táplálékkiegészítők elindulásért tett, sporszergyártó és ő fedezte fel Arnoldot, mentora is volt.

2013. ápr. 30. 14:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az éjjel-nappal Budapestben van egy Joe, szerintem arra gondol. Van rajta némi izom, de zsíros is. Az átlagembernél azért nagyobb, de tényleg nem szuper forma.
2013. ápr. 30. 14:58
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát ha azt valaki ajnározza hogy hogy kivan gyúrva, akkor nem látott még izmos embert >.>
2013. ápr. 30. 15:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem tudom, hol olvasta a kérdező, hogy ajnározzák. :)
2013. ápr. 30. 15:01
 8/13 anonim ***** válasza:
Bár nem vágom ezt a éjjel nappal baromságot, egyszer láttam mikor csatornát váltogattam, akkor volt ott egy jóval jobb formájú faszi. Akkor nem vágom miért ezt a Joe gyereket dicsérik agyba-főbe >.>
2013. ápr. 30. 15:02
 9/13 anonim ***** válasza:
ez esetben még szerencse, hogy nem nézek ilyen szarokat és nem tudom ki ez a ránézésre is f.asz f.asz
2013. ápr. 30. 15:05
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát én sem emlegetném egy kalapban Schwarzeneggerrel de tény hogy jól néz ki testre..:) ( a csúnya tetoválásait leszámítva ) A Kristóf a sorozatból nekem pedig testalkatra igaz sokkal jobban ki van gyúrva,szálkásítva ( nem vagyok szakmabeli szóval értsétek jól :D ) de az egy kirakatbuz!:)

18/L

2013. ápr. 30. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!