Miért mondják sokan, hogy másfél-2 év körüli gyerekkel nem érdemes tengerpartra menni nyaralni, mert fárasztó?
Bocsi,de nem igazán értem a kérdést. Nekem úgy tűnik, h neked határozott véleményed van a témáról és nem kérdést teszel fel, hanem egy kijelentést közölsz.
Szerintem azért próbáltak meg lebeszélni a gyerekkel való tengerpartra utazástól, mert sokan pihenni mennek a tengerhez, ki akarnak lépni a mindennapokból, és ha viszel egy ilyen pici gyereket, akkor ez nem fog menni. E mellett szerintem a gyereknek sem jó a hosszú út, mert felborul a napirendje, nyűgös lesz eleinte. Mindennek ellenére én sem tudnám otthon hagyni a 2 éves gyereket, még akkor sem ha tudnám, h a mama nagyon vigyáz rá. Én inkább itthon mennék nyaralni, vagy ha közel a határ hozzátok, akkor a tenger se macerásabb.
Nem tudom megállni, hogy ne reagáljak :)
Én írtam egy kérdésre azt a választ, hogy én azért nem utaznék 8-10 órát, hogy aztán ne tudjam élvezni a tengert normálisan és egy másik országot se tudjak rendesen felfedezni. Azért felesleges elutazni olyan messzire, hogy aztán szinte folyamatosan azt csináljam, amit itthon.
Nálunk az volt a probléma, hogy a párom gyermektelen haverjaival voltunk, és én voltam egyedül a kisfiammal, amíg ők vígan lubickoltak, vízibicikliztek, stb. Nekem kellett a szállodai szobában kuksolnom a du-i alvás idején vele. Én nem tudtam soha rendesen leülni enni, mert a kisfiam nem maradt meg sehol a fenekén, és amíg a pizzériában a többiek jóízűen ették a forró pizzát, addig én hintáztattam a kisfiamat a 100 m-re lévő játszótéren.
Mondjuk az is igaz, hogy mi nem tehetjük meg, hogy minden évben nyaralni menjünk, főleg külföldre, ezért is vagyok úgy vele, hogy ha végre már eljutok valahová, akkor hadd tehessem már meg, hogy kicsit pihenek és élvezem a környezetváltozást!
Ha mi is minden évben (többször) eljutnánk kikapcsolódni, akkor valószínűleg nem érintene ilyen érzékenyen a téma!
Ettől függetlenül nem irigylem senkitől sem a tengerparti nyaralást, érezzétek nagyon jól magatokat! :)
Köszi! :-)
Szerintem jobb lesz mintha otthon lennénk, mert a kislányomnak is újdonság lesz, és a párom is ott lesz és ránk koncentrál, nem a munkára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!