Hová érdemes menni nyaralni másfél éves babával? Tengerpartra szeretnénk menni, ami homokos, nincs nagyon messze.
Szerintem tengerpartra menni nem biztos, hogy tuti választás, hisz a gyerkőc lenyelheti a homokot, csípheti a szemét a tengervíz, vagy napszúrást kaphat a parton.
Szerintem az ideális nyaralás kisgyermekkel egy belföldi, jó levegős- kirándulós, Balatonos, apartmanos, nyugodt környezetű hetecske...
Olaszország, Észak-Adria.
Lignano, Jesolo, Bibione
Ezek mind megfelelnek a kritériumaidnak!
Attól is függ mi neked a messze, kocsival mennétek, vagy repülővel. Mert ha repülővel akkor mondjuk Görögország, ott a legtöbb helyen szép homokos a tenger. Ha kocsival, akkor Olaszország, Franciaország. Esetleg Horvátország, de ott sok helyen sziklás, de azért vannak ott is szép homokos részek lejjebb.
Mi Dél-Franciaországba megyünk a 2 éves gyerekemmel, nem olcsó, de nagyon szép, és kis gyerekeknek is megfelelő.
1,5 éves volt a nagyfiam, amikor Balatonon voltunk 1 hetet. Háááát, örülök, hogy csak 200 km-t mentünk, mert hogy nekem az minden volt, csak nem pihenés, az tuti!
Én akkor megfogadtam, hogy csak akkor megyünk külföldre, majd ha már a kicsi is lesz vagy 4-5 éves, az meg még 2,5 év :)
Azért idén is bevállalunk egy Balcsit, csak kéne valami bébiszitter, hogy mi tudjunk a parton romantikázni egyet a holdfényben :)))))
Kedves Utolsó,
Ti melyik részre mentek? Nem tudunk dönteni, pedig mi is BAlcsihoz megyünk végül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!