Hová érdemes menni nyaralni másfél éves babával? Tengerpartra szeretnénk menni, ami homokos, nincs nagyon messze.
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 22:00
11/14 anonim válasza:
Szia!
Fogalmam sincs még :)
Olyan helyre szeretnék menni, ahol nem sziklás a part és lassan mélyül a víz, hogy a gyerekek (4 éves és 16 hós fiúk) is élvezhessék, de csak a karunkban vacogjanak :)
Ja és jó lenne, ha a strand szép tiszta, jól felszerelt, de nem túlzsúfolt lenne :)
Szállásnak pedig olyat szeretnék, ahol van lehetőség főzni és van egy külön háló, hogy ne kelljen már nekünk is 8-kor aludni a gyerekek miatt :)
Szerintem ilyen nincs is, ami ezeknek a feltételeknek megfelel, de ha valaki tud ilyet, akkor ne habozzon írni! :))))
És ti hová mennétek?
12/14 anonim válasza:
Nem az utolsó vagyok, de mi sokat szoktunk nyaralni a Balcsin. Tavaly nyáron 7 hós volt a babánk, akkor is ott voltunk. Mi a déli partra szoktunk menni, Balatonkeresztúr, Balatonmáriafürdőre. Kis települések, nyugodt, csendes, de közel van pl. Keszthely (10 km), Hévíz, a balatonedericsi Afrika Park. Meg ami még nagyon jó, az Balatonlelle - legalábbis a strand, mert az homokos. Mi idén is ide megyünk, meg nyár végén majd tengerpartra is. Szerintem a gyerekkel való nyaralás, az nem igazán pihenés, hiszen az a legfontosabb, hogy ő jól érezze magát. Nekünk a tavalyi is nagyon jó volt, sokat fürődtünk, kirándultunk. Persze a gyerekre mindenhol figyelni kell, ami lehet, hogy fárasztó, de kárpótolnak minket mindenért!
13/14 A kérdező kommentje:
Még nem tudjuk mi sem, Zamárdi felé húz a szívem:) Most hétvégén beszéljük meg férjemmel, és az egyik nagymamival, Ő is jön velünk:)Mindenki elmondja mit akar, és úgy is az lesz, amit én akarok, mert a kislányom helyett is én szavazok:) Én is néztem Lellét, de azt írták, hogy kicsi a strand, és sokan vannak. Ha tudtok valamit írjatok, én is írom az infókat.
2011. márc. 11. 10:33
14/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok. A lellei strand egyáltalán nem kicsi! Sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!