Sokan mondják nekem, hogy a férjem túl sokat van a gyerekkel, sokat vállal a gyereknevelésből. Szerintetek ez baj?
Reggel heti 3-4x járok tornázni, akkor ő ad reggelit a lányunknak és ő öltözteti, pelenkázza.
Minden este amikor hazaér nekem van 1 órám, ezalatt általában zuhanyzok, szőrtelenítek ha kell, beülök a tv elé és megvacsorázok, netezek. Persze ha valami programja van a barátaival, munkatársaival, akkor nem.
Nektek mi a véleményetek erről?
Szerintem nem. Bár határa azért mindennek van. Ha sikerül megtalálnotok a mindkettőtök számára megfelelő határvonalat, akkor senkinek semmi köze, hogy hol húztátok meg.
Nekem van egy ismerősöm, aki egyszerűen semmit nem csinál max gyerek felügyeletet. A párja éjjel, munka után mos főz takarít. Ha úgy adódik vigyáz a gyerekre. Őt se "passzolhatja" ám le a nagymaminak, hisz nem a mami feladata a gyermek felügyelet az édesanyja szerint. Mindezek mellé a pasi folyamatosan azt kapja ha hibázik, hogy még egy húzás és hétvégi apuka leszel.
Na a sztorit csak azért írtam le, mert bármennyire is nem hiszem el, mindketten iszonyat boldogok.
Ez nem sok,hanem ez lenne a normális.
(szerencsére nekem is ilyen "nemnormális" párom van,heti háromszor megyek tornázni mig fürdeti-eteti,szombaton vásárolgatni,fejet szellőztetni délelőtt,addigis apás program van)
de hát ki mondja?
és ez egyben a kulcs is lehet a válaszhoz.... :)
2-es: ha valamit sokan elmondanak, főleg olyanok akiket ismersz, bízol bennük, akkor bizony bogarat ültetnek a füledbe :-(
A férjemnek rugalmas a munkaideje és nem is kell megerőltetnie magát, a munkája a hobbija egyben.
Munkatársak, anyósom és anyukám.
A házimunkát nagyrészt én csinálom, persze van hogy elúszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!