Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Schobert Norbi mennyire jó a...

Schobert Norbi mennyire jó a szakmában? Miért utálják sokan?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom, hogy szidják. miért? maga a munkássága is szar, vagy csak az ahogy eladja magát? mi a véleményetek róla?
2013. máj. 1. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy vagon szart ad el és ezt büszkén hirdeti, sőt egészségesnek állítja be.
2013. máj. 1. 19:31
 2/6 A kérdező kommentje:
tehát akkor a könyvei meg a dvd-i is rosszak?
2013. máj. 1. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:

A szakmaiságát nem ismerem, tehát nem minősítem. Irigy nem vagyok, ha valaki elér valamit, feltételezem, hogy nem ok nélkül.

Ellenben az én szememben rettentően unszimpatikus és irritáló feje van, a kedves nejének meg azzal a lófogú, soha be nem tudja csukni a száját arccal még meg is fejeli. Tehát az én szememben mindketten visszataszítóak. Tehát bármilyen jó is legyen, amit tesznek, ha ellenszenves valaki, nem tudok hinni benne.

2013. máj. 1. 19:46
 4/6 A kérdező kommentje:
igen, én is csak az emberi oldaláról tudok mit mondani, és arról is csak annyi alapján, amit tv-ben meg facebookon látok. nagyon idegesítő, a marketingje, a viselkedése, már ahogy megszólal, de nem tudom hogy van-e a nagy arc mögött valami. itt sok olyan ember megfordul, akinek én vakon is bármit elhiszek, mert látom, hogy nagyon értenek hozzá, azért kérdezem, hogy szakmailag milyen..bár ahogy utánaolvastam, sokan mondják, (és itt is az első válaszoló is), hogy hülyeségeket ír, és közelsincs akkora szaktudása mint amekkora PR tevékenységet folytat
2013. máj. 1. 19:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Az emberek irigyek. Lehet "szart" csinálni és ad el, ez nagyon sok gyártóra igaz, egészségesnek állitja be a gyógyszereket is egészségesnek állitják be meg még 100 dolgot amiről tudjuk hogy nem az, de ott még sincs ekkora utálat. És könnyű azzal dobálozni hogy nem csinált semmit, meg mondják sokan hogy ezt ő is megtudná csinálni, de akkor csak 1 kérdés jön, miért nem csinálja/csinálta meg, ha olyan egyszerű.
2013. máj. 1. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:

A videói, edzései középszerűek. Komolyabb értelmük nincs mint bármely primitív fitnesz videónak.

Amit képvisel az pedig egy mocskos megtévesztő üzletpolitika, ami sajna nem éppen egészséges a fogyasztóira nézve.

2013. máj. 2. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!