A konzervált hal megfelelő fehérje bevitelre izomépítés szempontjából?
Nem, ez az utolsó kémiám. Sajna csúszásban voltam kémia vonallal a szervetlen kémia miatt.
Hogy miért 1 év múlva csinálom? Mert csak ebben a félévben indul a tárgy, nekem pedig nincs aláírásom CV-hez.
Vitatkozzatok még, jót röhögök ezen a 65%-os szellemi toprongyon:D
Amúgy maga a gyártó sem állítja, hogy a fehérjéje 100%, mivel ilyen nincs, de vergődjél még a saját hülyeségeiden:DDD, te tudod a titkot, hát, ami itt lejött az intelligenciádból, szerintem tartsd meg a titkod, debilségből van elég a világban.
(Nagy az Isten állatkertje, de mi a francért nem vezetnek a kerítésbe áramot??)
#43: Kedves 65%-os barátom, te amúgy egy elmegyógyintézetből írsz? Mert akkor érteném a dolgot, de ha te tényleg kint élsz a szabad levegőn és én hozzád hasonló emberek között járok-kelek, akkor kérem "Houston, baj van!"...
Egész egyszerűen képtelenség veled vitatkozni, mert olyan szinten értelmetlen hozzászólásokat írsz, hogy az valami elképesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!