A konzervált hal megfelelő fehérje bevitelre izomépítés szempontjából?
" Amire 100% protein van írva az annyi is? "
Ilyet soha senki nem mondott :D Nincs 100%-os fehérjepor, némi szénhidrát és zsír mindig van mellette, ez a gyártás tulajdonsága. A dobozokon levő '100%' arra utal, hogy a fehérje 100%-ban állati eredetű, tehát nincs benne növényi eredetű, pl. szója.
"kérek egy részletes leírást a fehérje porok előállításáról!"
Kaptál. Az, hogy nem tudod elolvasni, nem az én hibám, nem fogok én neked puszta kedvtelésből könyvet írni :D Mit képzelsz, ki vagy te? :D Örülj, hogy egyáltalán szóba állunk veled, és próbálunk okosabbá tenni. De látom te inkább hülye akarsz maradni.
"A másik mit nevezzünk egészséges életmódnak?"
Ez meg hogy jön ide??? ómájgád :D
"Lehet értelmesen válaszolni és nem primitíven."
Úgyhogy kérlek, tedd azt.
"Miért is? Amire 100% protein van írva az annyi is? Hát tévedés. Nem is ez a lényeg. Na ha ilyen okos emberek vannak akkor kérek egy részletes leírást a fehérje porok előállításáról! Nem annyival letudva, hogy membránszűrés és csá. Sem linkeket nem akarok látni hanem saját szavakkal leírva. Hajrá! A másik mit nevezzünk egészséges életmódnak? Nem azt kérdem, hogy a fehérje meg kálcium és a többi mind egészség hanem életmódról, bevitelről. Két roppant egyszerű kérdés. Aki ugye értelmes az nem fog értetlenkedni, sem vihogni. Amúgy is nem beszéltem semmiféle neonról meg gumiról vagy miről csacsogot zakathol. Lehet értelmesen válaszolni és nem primitíven."
Úristen! Te reménytelen eset vagy. De már biztos, hogy hülyén fogsz meghalni is.
Sejtettem Wash:) Leírtad tömören és annyi, de hát mit is mondjak... Hogy jön ide az egészséges életmód?? Ember miről is beszélünk? Traktor gyártásról?:D És még öntelten nagyra vagy a suliddal te kisgyerek. Én fehérje porok és szénhidrát porok nélkül képes vagyok egy hónap alatt akkora izomtömeget növelni amitől sok fehérje por imádó álla leesik:D Hát ezért nagy a szám. Nem érdekel mit hisztek vagy hogy gúnyolodtok, mert én tudom és ettől van bőr a képemen. Felölem akkorát nevettek amekkorát bírtok. Amit tudok azt a gyártok kevésbbé szeretnék. Jó tudni az egészséges életmódról hidd el. Ezért is kérdem mit tudtok elmondani róla, mert ez nagyon is fontos. Rossz felfogás rossz életmód. Nem csak a képleteket kell tudni. Amikor megtankolod az autót és lyukas a tartály azt akkor is megtankolod? Ki az okosabb? Aki gondoskodik a hibáról vagy aki akkor is azt hiszi, hogy meglehet tankolni? Ilyen ez kérem a testépítők többségénél. Tankolják a lyukas tartájt, mert zseniális elmélyük van. Van egy titkom ami miatt tudom igazam van és ez számít. Gyors tömegnövelést kiegészítő porok nélkül megtudom csinálni. Nem hazudok az fix, de nem is szorulok a hitettekre. Na üdv gyerkőcök.
Ja még annyi, hogy egy hónap alatt hány kg-ot gyúrtok fel magatokra? Csak kíváncsiság:)
Nagyon okos vagy biztosan. Ha a kalóriamérleged pozitív, akkor mindenki tud fejlődni. Senki nem állította, hogy csak a fehérjeportól lehet tömeget növelni.
A vita onnan indult, hogy akik vakon ordibálják a levegőbe, hogy "fujj a fehérjeporok mesterséges vackok, meg felfújnak, meg lerohad a májad és a p*cs*d tőle", na azok kr3tének. Ennyi.
Attól, hogy tudsz kiegészítők nélkül is fejlődni, még nem sz**tad a világra a spanyol viaszt ne aggódj.
Mondjuk valószínűleg egy napra elmenne bármelyikünk étvágya, ha bemennénk egy tejüzembe. Csak úgy, természetesen ahogyan egy ilyen üzem ma kinéz. Meggyőződésem hogy nyami lenne.
Amúgy én pl. tök tejellenes vagyok, nem kell semmi vegyszer, így sem eszem - tejsavó proteint sem. De ez mondjuk magánügy.
Wash - biokémia, utolsó tárgyam lesz :D kb. minden más megvan, műveletek csúsznak, biokémia ehh.. ez hiányzik. Még nem jutottam eddig idáig. Analitika szépen meglett, de bezzeg még egy kémia az nagyon kell. 1 év múlva tudom majd felvenni az órát, megyek majd boldogítani mindenkit :D
Na akkor foglaljuk össze:
Elkezdtél azon gúnyolódni, hogy a fehérjepor hogy lehetne már természetes, mi pedig elmagyaráztuk, hogy tényleg az. Kaptál leírást, aztán kértél leírást. Nem hitted el, tagadod, hogy tévedtél volna, de nem árultad el miben. Aztán szóba került egy önéletrajz, egy lyukas tank, végül kikötöttünk ott, hogy te olyan okos és ügyes vagy, hogy porok nélkül is tudsz tömeget növelni, ami az igazat megvallva marhára senkit nem érdekel széles-e világon, főleg, hogy soha senki nem állította, hogy ne lehetne, ebben a kérdésben meg pláne Így aztán lehet én vagyok a helikopter, de rohadtul nem vágom a "gondolkodási" sémádat. Komolyan, egy villanykörtével intelligensebb társalgást lehet folytatni, mint veled. De azért ne hagyd abba, hadd röhögjünk (és sajnálkozzunk, hogy lehetnek ilyen analfabéták szabadlábon).
TH: van még egy hiányzó kémiád a bion kívül? melyik? És miért csak egy év múlva tudod felvenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!