Protein fuel King Creatine vagy Brutal Crea ATP? (szerintetek? ) Carbox Izomtömeg építés a cél.
Nem jó. Protein fuel feleslegesen drága cucc, elég edzés utánra sima tejsavóprotein koncentrátum vagy koncentrátum-izolátum. Pl nitro pure whey gold, ha már Biotech.
King kreatin elmegy, de jó lehet egy sima monohidtát por vagy kreatin akg.
A creatp egy gazdaságtalan kapszulás cucc.
És az egész csak akkor ér valamit, ha van jó étrended is.
Ja és kell multivitamin is.
köszönöm a válaszod.
szándékosan ezt a protein fuel-t választottam mert általában a shake az nagyon "bántja" a gyomromat.(toalett:D)
Ezt a választást egyszerűen nem értem!!!
Minek két creatin termék egyszerre. Ráaádsul ez a Brutal crea ATP
ez valami ........
Horror áron adagonként 1g creatin és a röhej most kezdődik 20mg (!!!) BCAA, 50mg Citrulin!!!! Valahol egy kreatin kérdésre kifejtettem, hogy a foszfát az egyik legkevesebb szabad creatint tartalmazó kötés.
KÉREM MODJA MÁR EL NEKEM VALAKI, EZT A TERMÉKET KINEK TALÁLTÁK KI!!!
Először is minden amit tablettáznak és kapszulláznak sokkal de sokkal drágább mint a por verzió. Másodszor hiába írnak egy hosszú listát mit tartalmaz a termék, ha haszontalan az egész, mert ilyen miniatűr adagokban ovisnak is kevés. A BCAA 10g/adag alatt nem igazán működik. A citrulin malatnak is 50mg-ban életképtelen!!!
A King Creatin, nagyon jó a a neve king (király), de ....
á nem írok már semmit. Belefáradtam.
Nem leugatva leszel, hanem megpróbálom elmagyarázni, hogy miért sem éri meg. De köszi, hogy a testépítőket ilyen bunkó, hozzá nem értőnek próbálod beállítani.
Szóval gondolkozzunk már picit. A Creator és hasonlóan semmit nem érő creatp nevű kapszulás cuccokban van 1 kapszulában 1g kreatin monohidrát (creator), illetve egy 1g kreatin foszfát (creatp). Na most akkor ebből mennyit is kellene használni, hogy valamit is érjen??
Több, mint 4 ezerért kapsz 120g foszfátot, ezen az áron 1kg monohidrátot is veszel, akkor miért is éri meg?
Citrulin malát pedig több gramm mennyiségben ér valamit, nem pedig 50mg-os hozzáadott hangyaf@sznyi mennyiségben.
Ez a nagy helyzet: nem ér semmit, de te használjad nyugodtan, minket buta testépítőket ez nem zavar.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!