Izom építés és zsákolás egyszerre?
Figyelt kérdés
Elég szálkás vagyok.Szeretnék több izmot,ezért vettem kondi bérletet és akarok is egy jó darabig járni,de a boxzsákomról nem akarok lemondani. Lehetséges ez a kettő kombináció? Izmot szerezni mi közbe itthon zsákolok.Kaja rendben, kondi heti 4 edzés,itthoni zsákolás mondjuk majdnem minden nap. Szerintetek?2012. szept. 10. 22:48
1/2 anonim válasza:
a "Kaja rendben" dolognál elvérzik a dolog.
ugyanez kb-megkúrtam 1000 nőt,rendben?
2/2 anonim válasza:
Mehet a kettő együtt, viszont a kajára tényleg oda kell figyelni, mert két ilyen aktív fizikai tevékenység sok energiát igényel. Amire még figyelj oda, hogy ha edzés miatt úgy érzed, hogy az izmaidnak pihenni kell, akkor ne erőltesd meg a boxszal, mert az életbe nem fognak regenerálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!