Kezdő izomépítés. Tényleg ennyi fehérjére van szükségem?
Aloha, iszonyat sok súlytól szabadultam meg az utóbbi időkben (40kg) és szeretnék egy kis alap-izomzatot felszedni magamra.Bár a fő célom inkább az erőlét, szeretnék néhány kilót felszedni izomból (tényleg csak egy alap mennyiséget).62kg/183cm
Ott kezdődik a probléma, hogy nem eszek állati termékeket, nem csak morális okok miatt, de egyszerűen gusztustalannak találom őket.Amióta így eszem nem tudok igazán hízni, ami nem is aggaszt.Jól is érzem magam a bőrömben, de soha sem volt rajtam semmi izom, még 100 kilósan sem.Cardioban a top-on vagyok, de azzal csak a lábamra tudtam felszedni egy nagyon picit fél év alatt.
Az étrendem nagyon nagy része szénhidrát, a többi fehérje, nagyon pici zsír (az ami a zabból, babokból, stb. jön).Napi kb 80-100gramm fehérjét eszek, csak egészséges kajákból.Se pénzem, se gusztusom étrend kiegészítőket szedni.Szerintetek ez elég lesz ahhoz hogy felszedjek egy kevés izmot?Az idő nem érdekel, iszonyatosan imádok mozogni és nem is bírom ki a napi cardiom nélkül, rengeteg energia van bennem.
125g protein kell legalább
sok sikert hozzá állati forrás kizárásával.
A fehérjét zabkásából, rizsből, babból és zöldségekből viszem be.A szénhidrát mennyiségéről fogalmam sincs, de ha valami fehérje-gazdagot eszek abban van bőven szénhidrát is.
Az étrend kiegészítők... had fogalmazzak úgy hogy nem akarok olyat nyomatni magamba ami lehet nem a legegészségesebb.A húst is ezért hanyagolom.Apukám cukorbeteg és nekem kezdődő cukorbetegségem volt mikor úgy ettem mint ő (mindenevő módon). Így gyógyultam meg, Ch gazdag növényi étrend.Félek a kémiai táblázatnak tűnő ételektől, lehet jogosan.
amit csinálsz az egyébként marha egészségtelen.
rizsből proteint bevinni?
100g rizsben van 8g protein meg 77g szénhidrát?
szerinted ez a protein és ch arány megfelelő lesz?
az ember a hús fogyasztásra van kitalálva,ha nem így lenne elől nem metszőfogak lennének hanem zápfogak.
nekem metsző van és neked?
Rizs, mint fehérjeforrás? Az kemény :D
Mi az, hogy "lehet nem a legegészségesebb"? Te is a blikkből tanulsz tápkiegügyben? Az meg, hogy kémiai táblázat... elárulom neked, hogy MINDEN, ami körülvesz, beilleszthető, egy kémiai táblázatba (: De ami nem, az vajon micsoda? A rizs rizsatomokból áll, vagy mi? :D
Nem azért írtam ki ezt a kérdést, hogy valaki "kioktasson".Arra voltam kíváncsi hogy 62 kilósan elég e 100gramm fehérje/nap.Kész.
Nem fogok veled veszekedni, de arra megkérnélek hogy akkor edd a húsod nyersen és edd meg a bőrt és belsőségeket is, mind nyersen, ahogy egy mindenevő tenné.A vízilovaknak is vannak "metsző"fogaik ugyan úgy mint az antilopoknak, gorilláknak és pandáknak.
Plusz így gyógyultam ki a cukorbetegségből, nem fogsz meggyőzni.Hülye lennék visszamenni hogy újra beteg legyek.
Bocsi a dupláért.
Mi olyat mondtak amitől újra beteg lennél? Inkább hozom a túrót és jó8...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!