Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kezdő izomépítés. Tényleg...

Kezdő izomépítés. Tényleg ennyi fehérjére van szükségem?

Figyelt kérdés

Aloha, iszonyat sok súlytól szabadultam meg az utóbbi időkben (40kg) és szeretnék egy kis alap-izomzatot felszedni magamra.Bár a fő célom inkább az erőlét, szeretnék néhány kilót felszedni izomból (tényleg csak egy alap mennyiséget).62kg/183cm

Ott kezdődik a probléma, hogy nem eszek állati termékeket, nem csak morális okok miatt, de egyszerűen gusztustalannak találom őket.Amióta így eszem nem tudok igazán hízni, ami nem is aggaszt.Jól is érzem magam a bőrömben, de soha sem volt rajtam semmi izom, még 100 kilósan sem.Cardioban a top-on vagyok, de azzal csak a lábamra tudtam felszedni egy nagyon picit fél év alatt.

Az étrendem nagyon nagy része szénhidrát, a többi fehérje, nagyon pici zsír (az ami a zabból, babokból, stb. jön).Napi kb 80-100gramm fehérjét eszek, csak egészséges kajákból.Se pénzem, se gusztusom étrend kiegészítőket szedni.Szerintetek ez elég lesz ahhoz hogy felszedjek egy kevés izmot?Az idő nem érdekel, iszonyatosan imádok mozogni és nem is bírom ki a napi cardiom nélkül, rengeteg energia van bennem.

2012. dec. 6. 20:50
1 2 3
 11/27 dirtboy ***** válasza:
55%

nem is fogok veled vitatkozni,azt sem tudod lényegében hogy mit beszélsz,mi kell a szervezetnek és mi nem de ennek ellenére te azt tudod hogy mi a káros és mi nem.

100g kevés lesz,125g kell úgy lesz meg a 2g/tskg.

utolsó írásom volt neked.

szeva

2012. dec. 6. 21:37
 12/27 bumbi02 ***** válasza:
Montez, nem csak kakaós csigával. Kell mellé a pizza is! :)
2012. dec. 6. 21:39
 13/27 anonim ***** válasza:
És bejgli... :)
2012. dec. 6. 21:39
 14/27 anonim ***** válasza:
Ja igen, de az este kell.:)
2012. dec. 6. 21:40
 15/27 A kérdező kommentje:

Maradnék az egészséges kategóriában.Nem kell aggódni amiatt hogy honnan szedem össze azt a 100 grammot, a növényekben rengeteg fehérje van a kalória mennyiséghez képest és az összes amino sav megtalálható bennük. :)

Akkor megemelem a kajamennyiséget és felmegyek 125 grammra, köszönöm a konstruktív válaszokat. :D

2012. dec. 6. 21:47
 16/27 anonim ***** válasza:
54%
Emeld meg, de ne felejtsd el, hogy 120g fehérje kb 1,5 kiló rizsben van meg, ami megfőzve kb 4kg. Azt nem papirkutya betermelni.
2012. dec. 6. 22:00
 17/27 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy csak rizst eszek?A babban rengeteg a fehérje, úgy mint a zöldségekben.Miért kell egy szót kiragadni és azon lovagolni?Az csak egy dolog amiben ugyan úgy van fehérje és hozzá is jutok.Úgy érzem komolyan csak azért írsz hogy beleköthess a kis vegába.Nem vagyok vevő erre.Nem fogok vitázni.
2012. dec. 6. 22:09
 18/27 anonim ***** válasza:
Nem kötözködtem, csak poén volt, érteni kell a viccet, nem besértődni mindenen.
2012. dec. 6. 22:13
 19/27 A kérdező kommentje:
De a 4 kiló rizst sem lenne probléma belapátolni.Csak nem éppen egészséges.Így is megeszek legalább 2-3 kiló zöldséget a rendes kaják mellé, nagy kajás vagyok.Alábecsülsz. :D
2012. dec. 6. 22:17
 20/27 anonim ***** válasza:
De nehéz lenne. Talán 1-2 alkalommal igen, de állandóan nehéz lenne. Szóval bab, borsó, lencse stb... Illetve egy állati! eredetű proteint vegyél.
2012. dec. 7. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!