Hogyan eredményesebb az edzés?
Figyelt kérdés
ha nyújtok edzés után vagy sem?2012. aug. 29. 19:37
1/8 Kiss Bálint válasza:
Sweet! I've just received my free minecraft giftcode!
>> Minecraftcodes.info <<
2/8 dirtboy válasza:
ezen nem sok minden múlik de egyébként le kell nyújtani edzés után az izmot mindig.
4/8 Gysmo válasza:
Ha rám hallgatsz akkor edzés előtt, két széria között és edzés után is nyújtasz. Értelemszerűen két széria között az éppen megedzett izmot kell nyújtani. De óvatosan, fájdalmat soha ne érezzél nyújtáskor.
5/8 anonim válasza:
fontos a nyújtás több okból is!
1 Az izmaid nem lesznek olyan merevek
2 Az nyújtásnál tágul az izompólya így izmaid könnyebben növekedhetnek
3 Az izmaid esztétikusabbak lesznek definiáltabbak
4 Egyes kutatások szerint az edzés utáni nyújtás fokozza a növekedési hormon szintet
Edzés után nyújt rendszeresen 5-10 percet
6/8 anonim válasza:
Két széria között nem szabad nyújtani! Mert csökken az izom teljesítő képessége!
7/8 anonim válasza:
Én is így tudom, hogy edzés közben nem célszerű nyújtani.
8/8 Gysmo válasza:
Ha rám hallgatsz akkor két széria között nem nyújtasz, mert csökken az izom teljesítő képessége :) Ezt eddig nem tudtam, de hiszek neked. Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!