Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jó ez az edzés így?

Jó ez az edzés így?

Figyelt kérdés

1.nap: mell bicepsz comb has

2.nap: váll vádli hát tricepsz

úgy volt hogy egyszerre edzek minden izomra heti 3x de nekem az úgy túl sok volt így lebontottam 2 napra csak nem tom jó-e :D

2012. aug. 29. 16:16
 1/10 anonim ***** válasza:

2 napos edzéstervnek nincs sok értelme, úgyse lesz annyi energiád hogy ennyi izomcsoportot egy nap leedzz rendesen. A legjobb a 3 napos, jól szétosztva, de minimum 3 gyakorlat minden izomcsoportra.

pl:

1. nap: láb

2. nap: bicepsz tricepsz alkar váll

3. nap: mell hát

2012. aug. 29. 16:22
 2/10 anonim ***** válasza:
Jah, hasra lehet minden edzésen edzeni, az mehet mindig.
2012. aug. 29. 16:23
 3/10 A kérdező kommentje:
na akkor most egy kicsit be vagyok kavarva mer kb egy hete ugyanitt nekem azt írták hogy kezdőkenek 2 hónapig ilyen átmozgató edzséterv kell hogy mindenre kb heti 3x
2012. aug. 29. 16:26
 4/10 A kérdező kommentje:
de nekem az sok volt egy hét utn kevesebbet bírtam mint mikor elkezdtem...
2012. aug. 29. 16:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem így van ez. Kezdőknek 3 napos teljes testes edzés kell, de egy testrészre csak egy gyakorlat. ez megy 2 hónapig. Utána lehet egy un. A-B-A, B-A-B edzéstervre átállni, majd csak ezután érdemes a teljesen oszott edzést végezni, ahol már több, intenzív gyakorlat megy egy testrészre. Aki nem hiszi, annak olvasnivaló: bodybuilder.hu alapismeretek.:)
2012. aug. 29. 16:28
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja, most tudatosult bennem hogy a kérdező kezdő. Bocs, ezesetben hallgass az előttem lévőre, mert igaza van :D
2012. aug. 29. 16:31
 7/10 A kérdező kommentje:
akkor az úgy jó ha fekvenyomok és akkor a külön tricepsz meg oldalemelés gyakorlatot kihagyom mivel a fekvenyomás jó deltaizomra is meg tricepszre...? fekvenyomást meg muszály csinálni ha mellre is akarok edzeni....
2012. aug. 29. 16:32
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem jó. Ha két napra bontod, ahogy írtam, A-B-A-ra akkor az aznap leedzett izmokra pl mell- váll-tric legyen 2-2 gyakorlat.
2012. aug. 29. 16:37
 9/10 A kérdező kommentje:
na de én a te verziódat mondtam azaz egy nap minden izmot... mer nekem ennyi gyakorlat egy napra nem megy csak azért gondoltam erre... kicsi súlyokkal se akarok ügyködni mer azért csak tönmeget növelnék...
2012. aug. 29. 16:41
 10/10 anonim ***** válasza:
2012. aug. 29. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!