Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzésterv kérdés?

Edzésterv kérdés?

Figyelt kérdés

Sziadztok!

Két hónapja járok konditerembe osztott edzéstervem volt(mell-bicepsz, láb-tricepsz, váll-hát). Viszont most olvastam, hogy kezdőknek teljes testes edzést kell végezni, majd utána egy: [link] ilyet és csak azután az osztottat. Az lenne a kérdésem, hogy jobb lenne most, ha rátérnék a linkelt edzéstervre? Eddig sokat nem fejlődtem. Köszönöm a válaszokat.

2012. aug. 29. 10:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Jól olvastad, 2 hónapig teljes testes kellene, majd válthatsz osztottra is, de még jobb, ha a teljes osztott előtt megy még egy ideig az un. A-B-A, B-A-B edzés.
2012. aug. 29. 10:36
 2/4 A kérdező kommentje:
oké köszi. akkor rátérek most az a-b-a, b-a-b -re. Remélem nem csináltam nagy hülyeséget, hogy a teljes testest kihagytam.
2012. aug. 29. 10:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lesz gond, csak úgy célszerűbb kezdeni.
2012. aug. 29. 11:01
 4/4 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm:D
2012. aug. 29. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!