Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Edzek már egy ideje de nem...

Krisztián.c. kérdése:

Edzek már egy ideje de nem sok látszata van, segit nekem valaki aki profi ebben össze állitani egy edzés tervet?

Figyelt kérdés
edzek rendszeresen de kevés sikerrel, szeretnék jobban haladni nagyobb izmokat de nem tudom mi a baj . ehez kérnék segitséget lehetöleg olyantol aki ért hozzá

2012. aug. 23. 18:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Általában az étrenddel van a gond. Van rendes tömegnövelő étrended?
2012. aug. 23. 18:13
 2/15 A kérdező kommentje:
szerintem nem jol csinálok valamit.. az edzés tervem nem jó .. szedek fehérje port meg tömegnövelö port meg glutamint,
2012. aug. 23. 18:16
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Az még nem étrend, idesüss:)

Tömegnövelő étrend: napi 2-2,5g*testtömegkg fehérje kell és 5-6g*ttkg szénhidrát (ch).

Ezekből kellene leginkább összerakni:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely, rizs, teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz tömegnövelő étrendeket is: [link]

2012. aug. 23. 18:20
 4/15 A kérdező kommentje:
köszi, meg nézem mert ez is biztosan probléma nálam, de olyan választ várnék aki le irná nekem a bevált edzés tervét hogy miböl mennyit hogyan csináljak, annyi fajta gyakorlat van nem tudom melyiket csináljam mi a legfontosabb
2012. aug. 23. 18:26
 5/15 anonim ***** válasza:

Valami van a felfogásoddal.

AZ EDZÉS CSAK A KISSEBb RÉSZE A DOLOGNAK.

Ha nincsen meg a kellő tápanyag akkor ezdhetsz bukásig is. Nem az edzéssel van a gond...

Példának: Napi 400g csirkemell, 500g rizs, 10 tojás, 150gzabpehely. Ilyesmid van? Ez a minimum.

mellesleg: nagy izomcsoportokra 3-4 gyakorlat kicsikre 2-3 8-12 ismétléssel. lehetőleg váltogasd a gyakorlatokat.

2012. aug. 23. 18:41
 6/15 A kérdező kommentje:
én értékelem a válaszod, és jo a fel fogásom de én nem erre kértem segitséget, ezzel még mindig nem tudom hogy milyen gyakorlat végezzek.. mint fent is irtam edzés tervre lenne szükségem
2012. aug. 23. 18:46
 7/15 anonim ***** válasza:

Ez jó lesz neked:

[link]

de találsz ott több jó tervet is.

2012. aug. 23. 18:50
 8/15 anonim ***** válasza:

[link]

Na most hogy linkeltem edzéstervet rakd rendbe a kajádat mert attól hogy változtatsz az edzésen nem fogsz fejlődni ha szar a kajád és a táp.kiegek sem csodaszerek hogy helyettesítik a megfelelő étkezést.

2012. aug. 23. 18:52
 9/15 A kérdező kommentje:
okész köszi ezt használni fogom ,
2012. aug. 23. 21:13
 10/15 anonim ***** válasza:

az étrendre nagyon figyelj, de jobb ha kihagyod a kokszot

ja és a regenerálódás is fontos szal heti 3-4 edzés elég

2012. aug. 23. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!