Krisztián.c. kérdése:
Edzek már egy ideje de nem sok látszata van, segit nekem valaki aki profi ebben össze állitani egy edzés tervet?
Figyelt kérdés
edzek rendszeresen de kevés sikerrel, szeretnék jobban haladni nagyobb izmokat de nem tudom mi a baj . ehez kérnék segitséget lehetöleg olyantol aki ért hozzá2012. aug. 23. 18:11
11/15 anonim válasza:
Mi nem írtuk, hogy koxoljon.:)
12/15 anonim válasza:
oké csak szoltam h az nem kell
13/15 anonim válasza:
Üdv!
Először is a töemgnövelő és a fehérje nem számít koksznak, ezek természetes táplálékkiégészítők, viszont egyet kell értenem az előttem szólókkal, mégpedig abban, hogy először az étrendedet kellene rendberakni!
Az pl. sokat segítene ha leírnád a magasságod, testsúlyod(a jelenlegit és hogy mennyit szeretnél elérni),mióta edzel és hogy hány napot szeretnél edzeni, ezek nélkül elég nehéz egy jó edzéstervet összerakni.
Ha ezekre válaszolnál nekem akkor össze tudnék állítani egy edzéstervet. Úgy persze könnyű hogy valaki belinkel egy oldalt, az nem személyre szabott edzésterv, az csak egy sablon. Szóval ha válszoltál a kérdésekre akkor visszatérünk rá!
14/15 anonim válasza:
ma 10.20 szerinted pl én nem tudnék összerakni egy edzéstervet?? 27 éve edzek, elég tapasztalatom van hozzá elhiheted. Csak nem fogok napi 60 embernek oldalakat írni, mikor vannak elég jó tervek más oldalakon is. egyébként nagyobb rész t a kajától függ, elárulom. É még csak annyit, hogy senki nem írta, hogy kox= tápkieg!!
15/15 A kérdező kommentje:
85kg vagyok és 188cm magas,a cél az a 95 kg lenne .kb 2 éve edzek kisebb meg szakitásokkal, idöm meg van edzeni egy héten 6 napot is,
2012. aug. 25. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!