Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen edzésterv lenne nekem...

Milyen edzésterv lenne nekem a legoptimálisabb? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Mennyi idő múlva lehetnék izmos?

2012. aug. 26. 14:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Bármelyik. Eleinte legyen átmozgató teljes testes, aztán ha beleszoktál, mehet az osztott. A varázsszó meg tömegnövelő étrend. Pár hónap-1 év alatt egész pofásra tudod hozni magas, ha rendesen odafigyelsz.
2012. aug. 26. 15:06
 2/18 A kérdező kommentje:

mondjuk egy ilyen test jol jonne :)

[link]

2012. aug. 26. 15:22
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem tűnik túl nagynak a testzsírod, de izmos sem vagy:D Szóval hamar meglátszik ha növekszik az izmod. Próbáld meg a fegyencedzést, aztán ha már erősebb vagy, és még mindig akarsz növekedni, akkor súlyzóz.
2012. aug. 26. 15:39
 4/18 anonim ***** válasza:
Ez nem túl extra, egyedül a hasa kidolgozott (na meg rá is feszít), meg talán egy icipicit a lába. De ha jól látom, neked szélesebb a csípőd, mint neki, szóval pont ugyanilyen alakod nem valószínű, hogy lesz. Előbb tömegnövelés, aztán szálkásítás, és paff. Nem tűnik nehéznek.
2012. aug. 26. 15:42
 5/18 A kérdező kommentje:

na jo, meg az o testevel is kebekulnek, neki talan meg a csipoje is szelesebb!

[link]

2012. aug. 26. 15:48
 6/18 anonim ***** válasza:
Kicsit pontosabb linket, mert egy egész tumblr oldalt hoz be.
2012. aug. 26. 15:52
 7/18 A kérdező kommentje:

Jilian Michaels-rol volt a link, nem ertem nalam csak egy kepet ad be... de talaltam meg vkit aki szep, na jo EZ az a test ami KELL nekem:

[link]

2012. aug. 26. 16:01
 8/18 A kérdező kommentje:
ezert mit kene tennem? hol kene elkezdenem? azon kivul h most kinyomtatom es kiteszem a falra motivacionak :D
2012. aug. 26. 16:02
 9/18 anonim ***** válasza:

Mert valószínűleg nem mentél rá direkt a jpg-re, hanem azt a linket akartad adni, amin kis képben adta ki a gugli. Engem át akart irányítani, és a blogot dobta be. Jillian amúgy nem rossz forma, ahogy ez a legutóbbi is sokkal jobb már :P

Az ajánlat ettől fogva ugyanaz, ugyanúgy kell edzened, mint bármelyik kondiba járónak, igen, ugyanúgy, ahogy a fiúknak, a lényeg úgyis a kajálás, hogy fel tud-e valamiből épülni az az izom.

2012. aug. 26. 16:05
 10/18 A kérdező kommentje:
akkor ugyanugy nagy sulyokkal kell edzenem, ugye?! heti 3x gondolom, es majd a terembe ellesem a fiuktol a praktikakat! :D most eleg sokat jarok el futni, azt hagyjam is abba? es akkor ez is olyan 1 ev lenne mire sikerulne?
2012. aug. 26. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!