Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyire gáz, ha a fekvenyomás...

Mennyire gáz, ha a fekvenyomást kihagyom?

Figyelt kérdés

Hello!

Előzőleg egy barátommal jártam a terembe, aztán abba kellett hagynom a kondit az iskola miatt. Már lezárult a kémény sulis időszak, viszont a barátom már nem fog edzeni. A fekvenyomásnál mindig kísértük a rudat, ha a másik nyomta, néha az utolsónál segíteni is kellett egymásnak. Egyedül nem igazán érezném biztonságosnak így a fekvenyomást, a teremben pedig senkit nem akarok megkérni, hogy állj már ide mögém légyszi..

Szóval mennyire gáz ha nem csinálom, vagy valami alternatív mód, hogy ne kelljen segítség?

köszönöm!

2013. ápr. 25. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért nem akarsz megkérni senkit? Ez gáz neked?
2013. ápr. 25. 14:48
 2/6 anonim ***** válasza:
mondjuk ne végezd bukásig, nehogy rajtad maradjon a súly..
2013. ápr. 25. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Csináld keretbe, vagy ha minden kötél szakad, és rajtad maradt, akkor meg próbálj balra, aztán jobbra dőlni, hogy a súly le essen a rúdról.
2013. ápr. 25. 14:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Én otthon edzem és nem segít senki. Tudni, kell, hogy mennyit vállalhatok be. Vagy végezd egykezesekkel.
2013. ápr. 25. 15:13
 5/6 anonim ***** válasza:

utóbbi három évben nem nagyon nyomtam fekve(váll sérülés miatt)

de ferdén mindig nyomok első gyakorlat, én nagyon szeretem

sokkal jobban fejlődik tőle a mellizom is, én úgy érzem h nagyon megnyújtja és másnap mindig vmi nagyon dúrva izomlázam van...

2013. ápr. 25. 17:20
 6/6 anonim ***** válasza:

jah.

csináld egykezesekkel.

http://www.youtube.com/watch?v=gSMaI63H9hc

2013. ápr. 25. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!