Napi 50 fekvőtámasz elég ahhoz, hogy látható/érezhető eredménye legyen?
Hát figyelj, minden jellegű izmosodáshoz kőkemény edzés és rendes kaja kell. A nagyon izmosak meg ezt évekig, évtizedekig csinálják + mehet mellé pár nem legális cucc is. :) De attól még tény, hogy rendes terhelés és kaja nélkül max a kezdeti időkben fogsz fejlődni, ha egyébként nagyon rossz állapotban vagy. Mert akkor bármilyen mozgás megterhelő.
A satnyaság elkerüléséhez a fekvő édeskevés. Az 50 meg kb semmi, az 1-1,5 perc alatt bőven le lehet zavarni. Kicsit átmozgat, megemeli a vérnyomást, de kb ennyi. A mellett és az első vállat dolgoztatja meg elsősorban, meg a tricepsz is dolgozik, de nem elég intenzíven. Sokkal rövidebb sorozatokat kellene csinálni, tehát vagy a lábadat tedd magasabbra, vagy súlyt a hátadra. De mondom, többféle gyakorlat is kellene. Olvass utána a fegyencedzésnek, vannak jó saját súlyos edzések.
Ismerős ez a szakdoga dolog, de meg lehet azért oldani szerintem, sőt direkt feltölt egy jó kis mozgás. :)
A fegyencedzés neked nagyon jó alternatíva lenne.;)
Én 4,5 hónapja csinálom, nagyon szeretem.
Igen ez a fegyencedzősnek jónak Tünnik!
De ha fekvőtámaszt csinálsz probáld ugy hogy valaki rak valami nehezéket a hatáadra! :) Ugy olyan mintha nagyobb súlyal nyomnál fekve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!