Ha nagyon sovány vagyok akkor inkább edzek vagy próbáljak előbb valamit felszedni?
"montez tömegnövelő étrend." :DDDDDD
Figyelj, kérdező, én kis nyúlbéla 52 kilós csaj vagyok, ha én letolom azt a fél kiló húst, akkor te is letolod :)
Edzeni is kell és több kalóriát kell bevinni.
Koránt sem kell fél kiló húst letolnod egy nap, a fehérje bevitel 2g/ testtömeg kg, a szénhidrát pedig kezdetben 3-4g/ testtömeg kg, majd később emeld 5-6 g ra, mivel az elején nem fogod bírni megenni a kellő mennyiséget még ha 5-6 szor eszel egy nap, akkor sem !
A legjobban úgy tudnál hízni ha kimérnéd a megfelelő mennyiséget, elosztanád egy napra 5-6 fele. Mindenképp többször egyél egy nap, ne tömd meg magad soha, többször kevesebbet .
Ha nem eszel normálisan tényleg nem fogsz hízni. Meg tényleg nem mindegy mit eszel, mert könnyen zsírban ugrik fel a plusz, ezért szeretik a gyúrósok a "tiszta kaját"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!