Ha nagyon sovány vagyok akkor inkább edzek vagy próbáljak előbb valamit felszedni?
Figyelt kérdés
Szó szerint semmi sincs rajtam...1 gramm háj se. Inkább edzek vagy hízzak picit? 188/682013. ápr. 12. 21:56
11/40 A kérdező kommentje:
Nem szoktam nassolni max néha 1-1 tábla csoki. Amúgy főtt kajákon élek :D rizs, hús, meg ilyesmik (házikoszt xD ) meg általában szendvicset eszek. kb ennyit szoktam enni 1 nap : reggel fél szelet kenyér nagynehezen, délbe menza, hazajövök akkor annyit eszek hogy majd szétpukkadok utána meg estig nincs étvágyam és este lefekvés előtt eszek még.
2013. ápr. 12. 22:15
12/40 POLITOLÓGUS válasza:
Akkor az lehet a baj! Jobban el kellene osztanod a kaját, nem úgy, hogy időnként alig eszel, máskor meg majd szétpukkadsz! Tönkre teszed az emésztésedet.
13/40 anonim válasza:
Na figyi: ez nulla. Nekem a napi mennyiség csak húsból 600g. Ebből lesz izom, nem a vega kajákból. Rám hallgass, 27 éve edzem.
Keress rá google-ban: montez tömegnövelő étrend.
14/40 A kérdező kommentje:
Válság van nem fogok fél kiló húst egyedül befalni xD van most 10 ezrem lehet érdemes lenne valami proteint venni...mert ugye étrend úgysincs
2013. ápr. 12. 22:23
15/40 poiu válasza:
Kísérletezz. Pl. reggel a joghurt zabpehellyel és kis lekvárral könnyebben lemegy, mint a kenyér.
Én otthon csinálom a joghurtot, mert sokkal olcsóbb (más kérdés, hogy nem magamnak csinálom :-). Egy liter akármilyen 2.8%-os tej. Szétöntöm két befőttesüvegbe. Belenyomok fél-fél natur aktiviát. Összerázom, másnap kész a joghurt.
16/40 anonim válasza:
Sz@r étrend mellé nem sokat ér a tápkieg, vegyél rajta kaját.
17/40 anonim válasza:
Meg persze én megértem, hogy nincs annyi lóvé, de az izommal nem lehet egyezkedni, hogy: légyszi kevés sz@r kajval is növekedjél már! Nincs tápanyag-nincs izom. Ez ilyen egyszerű, sz@rból nem lehet várat építeni. A testedet nem érdekli a kifogás. Fél kiló hús fél kiló rizzsel és nősz, mint a gomba.:)
18/40 A kérdező kommentje:
Értem én köszi a válaszokat :DDD majdcsak lesz valahogy, most hogy megálltam a növéssel csak felszalad pár kiló :D ja és 18f
2013. ápr. 12. 22:34
19/40 POLITOLÓGUS válasza:
Nem csak a húsban van protein. Vannak vega sportolók is! A vegák álltalában is jobban néznek ki a húsevőknél, és egészségesebbek!
20/40 anonim válasza:
Szerinted kisgyerek. Nem kell itt a baromságot írogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!