Kockás has? Kezdő vagyok
Tudom, hogy be kell durrantani a hasizomzatot és fehérjét kell bevinni a szervezetbe az izomépítéshez, de azt megkérdezném, hogy mi a lényeg az edzés során?
Kevés sorozat magas ismétlésszámmal vagy kevés ism. szám és sok sorozat?
Lécíves valaki elmondja nekem?
(Ha bővebben kifejtitek akkor megy a zöld!)
Izom építéséhez inkább kevesebb ismétlésszám. Elvileg hasra lehet sűrűbben gyúrni, nem kell annyit pihentetni, mint más izmokat, de heti 3szor elég, ha rendesen csinálod.
A szálkásításhoz meg az aerobon kívül elengedhetetlen a jó étrend. A napi 1-2 óra futás sok, elég ha szálkásításnál heti kb 4szer 40-45 perces aerobot csinálsz.
20-25 ös ismétlésszámokat kell alkalmazni, ha ennyi már könnyű, akkor mehet súllyal.Mivel a hasizom fehér izomsejtekből áll, ezért az hülyeség hogy a nagy ismétlésszámra jól reagál (az ilyen napi 100 felülés hülyeség)
Ezeket a gyakorlatokat 1edzésen:
Hasprés/felülés(és változatai, római székes vagy függőcipős):2-3x20-25
lábemelés ferde padon, függeszkedve: 2-3x20-25
törzsfordítás/törzshajlítás:2-3x25-35
egykezes kalapács hídtartás:1x max idő
És akkor fog jól látszani hogyha leszálkásítasz (szálkásító diéta+heti 3aerob) És a gyakorlatok pozitív szakaszának csúcspontján (az izom csúcsösszehúzódásánál) erősen feszíts rá a hasadra, és fújd ki a levegőt. Próbálj meg a legtöbb dolgot változtatni az edzéseden, hétről-hétre! Üdv
Annyi f*szságot tudnak írni az emberek hogy besz*rás :DDD
Vicc sok idióta osztogatja a tanácsot és fingja nincs semmiről.
Nem fogom leírni 100szorra is mit kell csinálni mert fölösleges DE van egy nagyon jó könyv ami leír mindent de MINDENT. Akár 2-3x is el kell olvasni mire felfogsz mindent mert elsőre talán túl sok az info!
De ha nem hiszel nekem akkor csináld a sok idiótaságot amit leírtak!
Jah és egy jó tanács ha az elején nehezen megy ne add fel gondolj a célra!(eddig 22kg fogytam)
Hajrá hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!