Mit csinaljak ha nagyon gyorsan meg szeretnek hizni, fiu vagyok?
("Wash válasza:
Ez csak kaja, könyörgöm... nem káros, nem csalás, nem mesterséges, és nem SZER!
Hájban hízni meg nem egészséges, de könnyű: zabálj folyamatosan cukrot, fehérlisztet, fehérkenyret, mekiskaját, ésatöbbi. Ha saját magad ellensége vagy, nyugodtan.")
általában okosakat írsz, ezért nem fogok beszólni:)
nem tudom értelmezted e a kérdést, de a kérdezőegy két hét alatt, vagy max 1 hónap alatt szeretne felszedni 10 kilógrammot.
Méghogy ez nem egészségtelen? az oké, hogy ez csak kaja, de leterheli a teljes szervezetét egy akkora kajamennyiséggel amekkorával lehet, hogy eddig életében nem találkozott, lehet annyit enni amennyibe bele is lehet halni.
Ráadásul arról nem is beszélve, hogy heti 1kg izom is rémesen gyors tempó lenne, tarthatatlan is lenne hosszútávon de 10 azt hogyan?
Amúgy ha még sikerülne is, 1 hónap alatt akár izomban, akár hájban felszednie 10 kilogrammot, több mint valószínű hogy telepakolná magát gusztustalan striák töménytelen mennyiségével.
Ööö... és? :D
Az első mondat még a Gaspari termékre vonatkozott, mivel azt írta a kérdező, hogy "nem ilyen szerekkel".
A másodikban pedig az elején van ott, hogy "nem egészséges", bár tény, hogy nem jelöltem külön, hogy az ekkora mennyiségű súlygyarapodás sem egészséges. Valószínű ezt értetted félre, valamennyire jogosan is. De így már egyértelmű (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!