Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csinaljak ha nagyon...

Mit csinaljak ha nagyon gyorsan meg szeretnek hizni, fiu vagyok?

Figyelt kérdés
Ugy egy ket het alatt vagy maximum 1 honap alatt,de ugy hogy ne a mennyiseg legyen sok.Ugy 10kg ot szeretnek felszedni.

2013. márc. 23. 15:54
1 2
 11/14 diakecske válasza:
1 hónap alatt nem könnyű felszedni 10 kilót de ha meg írod hogy hány éves vagy és hány kiló gramm akkor tudok segíteni.Mellesleg lány vagyok.
2013. márc. 23. 17:33
 12/14 anonim ***** válasza:

("Wash válasza:

Ez csak kaja, könyörgöm... nem káros, nem csalás, nem mesterséges, és nem SZER!

Hájban hízni meg nem egészséges, de könnyű: zabálj folyamatosan cukrot, fehérlisztet, fehérkenyret, mekiskaját, ésatöbbi. Ha saját magad ellensége vagy, nyugodtan.")

általában okosakat írsz, ezért nem fogok beszólni:)

nem tudom értelmezted e a kérdést, de a kérdezőegy két hét alatt, vagy max 1 hónap alatt szeretne felszedni 10 kilógrammot.

Méghogy ez nem egészségtelen? az oké, hogy ez csak kaja, de leterheli a teljes szervezetét egy akkora kajamennyiséggel amekkorával lehet, hogy eddig életében nem találkozott, lehet annyit enni amennyibe bele is lehet halni.

Ráadásul arról nem is beszélve, hogy heti 1kg izom is rémesen gyors tempó lenne, tarthatatlan is lenne hosszútávon de 10 azt hogyan?

Amúgy ha még sikerülne is, 1 hónap alatt akár izomban, akár hájban felszednie 10 kilogrammot, több mint valószínű hogy telepakolná magát gusztustalan striák töménytelen mennyiségével.

2013. márc. 23. 17:54
 13/14 anonim ***** válasza:
A kérdező egy varangyveszteg !
2013. márc. 23. 17:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Ööö... és? :D

Az első mondat még a Gaspari termékre vonatkozott, mivel azt írta a kérdező, hogy "nem ilyen szerekkel".

A másodikban pedig az elején van ott, hogy "nem egészséges", bár tény, hogy nem jelöltem külön, hogy az ekkora mennyiségű súlygyarapodás sem egészséges. Valószínű ezt értetted félre, valamennyire jogosan is. De így már egyértelmű (:

2013. márc. 23. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!