Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha 6kockás hasat szeretnék,...

Ha 6kockás hasat szeretnék, akkor naponta 1x sok/ 3x kevés/vagy 3x sok felülést ("egyenesen" utána jobbra, utána meg balra törzsfordítással), lábemelést, hasprést csináljak?

Figyelt kérdés
Eddig mindenki mást mondott, ezért kérdezem meg itt, is, a fegyencedzés című könyv is megvan.Fekvőtámasz-al is ugyan ez a helyzet, abból mennyit csináljak?
2013. jan. 18. 10:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem lesz elég csak a hasprés és a lábemelés. Ha magas a testzsírszázalékod, nem fog látszani a kocka. Aerob edzés+ szálkásító diéta kell.
2013. jan. 18. 10:44
 2/12 Osynho ***** válasza:

Ettől max a zsír alatti izom fog megerősödni/nőni. Tehát akár még vastagabb is lehetsz, anélkül, hogy kockás hasad lenne.

Nem értem, emberek miért gondolják, hogy az izmok átmozgatása hatással van a felettük elhelyezkedő zsírrétegre, azt meg főleg nem, hogy pont csak arra a zsírrétegre lenne hatással.

Aerob mozgás és megfelelő táplálkozás az elsődleges! Persze ettől még csinálhatsz felülést, hasprést, de azt is érdemes szabályosan.

2013. jan. 18. 11:48
 3/12 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs zsír a hasamon, úszni, teniszezni is sokat szoktam
2013. jan. 18. 13:21
 4/12 Osynho ***** válasza:
100%
Akkor vlószínűleg már most is kockás a hasad.
2013. jan. 18. 13:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, h "hájas"-e a hasad. Ha a testzsírszázalékod nincsen 10 körül, nem fog látszani a kocka, hiába vagy alapvetően vékony. Ha meg olyan igazi látványos kockákat akarsz, akkor még alacsonyabbra kell levinni.
2013. jan. 18. 13:50
 6/12 A kérdező kommentje:
Értem, és meglehet valahogy állapítani, hogy mennyi a testzsír%om?
2013. jan. 18. 14:11
 7/12 poiu ***** válasza:

Lehet mérni, kicsit macerás:

[link]

Sok felülésnek nincs értelme. Ha nmár nagyon megy, tegyél súlyt a mellkasodra.

2013. jan. 18. 16:06
 8/12 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm:) Elnézést a tudatlanságért, de még csak 15 vagyok és nagyon nem foglalkoztam ilyenekkel
2013. jan. 18. 19:14
 9/12 poiu ***** válasza:
Általában: izomtömeg növelést úgy tudsz elérni, ha egy gyakorlatot 6-12-szer ismételsz úgy, hogy az utolsó már nagyon nehéz legyen. A hasizomra és vádlira kicsit több ismétlés jó: 15-20 ismétlés.
2013. jan. 19. 08:07
 10/12 A kérdező kommentje:
tehát pl 15x 30?
2013. jan. 19. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!