Otthon szoktam néha ezdeni. Naponta csinálok 100 fekvőt. Néha súlyzózok is. Muszáj enni utána?
Az izmok nagyon sok energiát fogyasztanak, és nehezebbek a zsírnál. Sok fehérjére van szükségük. Ezért van az, hogy a fogyókúrások az izmaikat is leadják. Egy kövér ember kevesebbet eszik, mint egy ugyanakkora súlyú izmos ember. A kérdésedre a válasz: Mindegy mikor, de rendszeresen táplálkozz, mert aki tornázik, annak gyorsabb az anyagcseréje.
A halban sok a fehérje, ha érdekel. :o)
Utcsó, te egy debil vagy.:D
Csak, hogy elmondjam...mikor edzel, kicseszed a tápanyagot az izmaidból, ha nem pótolod akkor nem tud se regenerálódni az izom.
Fejérjét is kell tolni, de az csak az építőkő, az üzemanyag a glikogén, és, hogy visszatöltsd kell szénhidrát is.
De nemértem akkor ezek nélkül nem is nőhet az izom vagy nem annyira?
Mert én össz-vissza kajálok és nagyon nem pont edzés után és ugyan úgy izmosodok...
21:13
Ne legyél paraszt. Ügyesen használod a wiki-t, de írni nem tanultál meg.
Kérdező:
Lényeg, hogy folyamatos mozgás mellett kell rendszeresen kajálni. Legjobb, ha sokszor eszel keveset. Pont az a jó, ha sokat eszel, csak válogasd meg mit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!