Azt mondták, hogyha súlyzózok meg fekvőzök és felülést csinálok akkor megállok fejlődésbe, ez igaz? 13/F
Figyelt kérdés
Most 160 centi vagyok csak tiszta gyenge vagyok és ezzel erősödök de nekem most van motivációm később lehet nem lesz és akkor nem fogom csinálni.2011. júl. 6. 01:17
1/7 anonim válasza:
az agyad már most leállt :) amúgy meg nem nem állsz meg... bár nem tudom mennyire teszt jót de én is világ életembe sportoltam és 17évesen 177 vagyok.. :) szóval hajrá
2/7 anonim válasza:
Saját testsúlyos gyakorlatokat (húzódzkodás, hasprés, fekvő) már most is csinálhatsz, a súlyzózással még várnék két évet, vagy ha mégis elkezded, akkor nem nagy súlyokkal, szakértő segítségével tedd.
3/7 anonim válasza:
Képzeld én 17 éves vagyok és 176,5 centi. Te, kedves első válaszoló meg egy balf*sz.
4/7 anonim válasza:
az ilyenektől elvilleg kötött izmaid lesznek de ez mmax 1-2 centi eltérést csinál
5/7 anonim válasza:
Olyan gyakorlatokat végezz, amelyek nem terhelik meg túlságosan a gerincoszlopodat. Ha nem fogsz 60-70+ kilókkal bohóckodni deadliftnél, vagy a guggolásnál, bajod tuti nem esik.
Egyébként nem olyan könnyű ám "megállni a növésben" mint ahogy azt egyesek hiszik... de ez már csak biológia.
6/7 anonim válasza:
Nem, de a helyesírásod már megállt a fejlődésben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!