Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Stanozolol-t (10mg-os) piramis...

Stanozolol-t (10mg-os) piramis-ban szedjem? Vagy 3-naponta emeljem kettővel és hetente csökkenteni kettővel. utána szednék napi 2-szem "Zitát" és 1-szem Clomidot. Vagy inkább ne mert jobban belebasz a tesztóba mint a Stani. erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 12:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
azt hogy akkor lesz a heréd, hogy nagyitoval sem fogod megtalálni. es majd még Te leszel felháborodva, ha a születendö gyerekednek valami rendellenessége lesz...
2011. febr. 25. 12:21
 2/19 Vadmeggy ***** válasza:
Sztem tolj mellé még Decát és Naposimot is, mert az a 2 erősíti egymás hatását. A kúra végén pedig válts winstrolra. Nekem bevált.
2011. febr. 25. 12:25
 3/19 anonim ***** válasza:
nem linkelsz fej nélküli képet hogy hol álltál meg a fejlődésben, hogy illegális szerekhez nyálj? vagy esetleg versenyezni akarsz?
2011. febr. 25. 12:48
 4/19 anonim ***** válasza:

Első, elég nagy hülyeséget írtál :D

Stani nem igen fog aromatizálódni, a májad meg helyrejön idővel, mag provi, legalon mehet a kúra után.

A szedést pedig leírtuk már párszor, mindenkinek más jön be...

2011. febr. 25. 13:03
 5/19 A kérdező kommentje:
értem...akkor kúra után a Proviront javaslod... akkor Zita+Clomid nem kell?
2011. febr. 25. 13:18
 6/19 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges, a provi is az, de a biztonság kedvéért mehet. Amúgy stanazololtól ne várj nagy fejlődést, vagyis, ha rengeteget hoz, akkor gyanús a dolog... Inkább definiáltabb leszel. És animal flex, vagy arthroxon menjen mellé, mert erősen vízhajtó hatású, és széjjel fogja bAszni az ízületeid...
2011. febr. 25. 13:24
 7/19 A kérdező kommentje:
ízület védőre én is gondoltam már a "nagyobb" súlyok miatt is..Csináltam korábban egy Methandienon-"kúrát" amit akkor fel szedtem vizet,a Stani azt is lehajtja? akkor a "méreteim" kisebbek lesznek kar,mell stb...
2011. febr. 25. 13:49
 8/19 A kérdező kommentje:
definiáltabb így akartam írni szóval szálkásabb izomzatom lesz erre gondoltam..bocsi
2011. febr. 25. 13:51
 9/19 anonim ***** válasza:
Igen, stani lehajtja... Elvileg, ha kapsz valami metiltesztót, vagy vmi kamut akkor az hirtelen hoz nagy "súlyt"...
2011. febr. 25. 13:55
 10/19 A kérdező kommentje:

ekkor kisebb de "tisztább" izomzatom lesz??

ha jól tudom a Stanozolol max 1-2kiló izmot hoz akkor eredeti...

2011. febr. 25. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!