Stanozolol-t (10mg-os) piramis-ban szedjem? Vagy 3-naponta emeljem kettővel és hetente csökkenteni kettővel. utána szednék napi 2-szem "Zitát" és 1-szem Clomidot. Vagy inkább ne mert jobban belebasz a tesztóba mint a Stani. erről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 12:17
1/19 anonim válasza:
azt hogy akkor lesz a heréd, hogy nagyitoval sem fogod megtalálni. es majd még Te leszel felháborodva, ha a születendö gyerekednek valami rendellenessége lesz...
2/19 Vadmeggy válasza:
Sztem tolj mellé még Decát és Naposimot is, mert az a 2 erősíti egymás hatását. A kúra végén pedig válts winstrolra. Nekem bevált.
3/19 anonim válasza:
nem linkelsz fej nélküli képet hogy hol álltál meg a fejlődésben, hogy illegális szerekhez nyálj? vagy esetleg versenyezni akarsz?
4/19 anonim válasza:
Első, elég nagy hülyeséget írtál :D
Stani nem igen fog aromatizálódni, a májad meg helyrejön idővel, mag provi, legalon mehet a kúra után.
A szedést pedig leírtuk már párszor, mindenkinek más jön be...
5/19 A kérdező kommentje:
értem...akkor kúra után a Proviront javaslod... akkor Zita+Clomid nem kell?
2011. febr. 25. 13:18
6/19 anonim válasza:
Szerintem felesleges, a provi is az, de a biztonság kedvéért mehet. Amúgy stanazololtól ne várj nagy fejlődést, vagyis, ha rengeteget hoz, akkor gyanús a dolog... Inkább definiáltabb leszel. És animal flex, vagy arthroxon menjen mellé, mert erősen vízhajtó hatású, és széjjel fogja bAszni az ízületeid...
7/19 A kérdező kommentje:
ízület védőre én is gondoltam már a "nagyobb" súlyok miatt is..Csináltam korábban egy Methandienon-"kúrát" amit akkor fel szedtem vizet,a Stani azt is lehajtja? akkor a "méreteim" kisebbek lesznek kar,mell stb...
2011. febr. 25. 13:49
8/19 A kérdező kommentje:
definiáltabb így akartam írni szóval szálkásabb izomzatom lesz erre gondoltam..bocsi
2011. febr. 25. 13:51
9/19 anonim válasza:
Igen, stani lehajtja... Elvileg, ha kapsz valami metiltesztót, vagy vmi kamut akkor az hirtelen hoz nagy "súlyt"...
10/19 A kérdező kommentje:
ekkor kisebb de "tisztább" izomzatom lesz??
ha jól tudom a Stanozolol max 1-2kiló izmot hoz akkor eredeti...
2011. febr. 25. 14:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!