Stanozolol-t (10mg-os) piramis-ban szedjem? Vagy 3-naponta emeljem kettővel és hetente csökkenteni kettővel. utána szednék napi 2-szem "Zitát" és 1-szem Clomidot. Vagy inkább ne mert jobban belebasz a tesztóba mint a Stani. erről mi a véleményetek?
Vagyis optikailag kisebbnek tűnhetnek...
Mondjuk én szálkásításnál használnám pl Spiropenttel keverve, kihasználva az anti katabolikus hatásukat. Mellé csökkenteném a ch-t, az egekbe dobnám a protein bevitelt, és sikerülne 0 izomveszteséggel (talán még növelném is az izomtömegem valamivel) leszálkásítanom.
Én pl most natural vagyok, csupán érdekel a téma és olvastam, sőt olvasnék még, ha találnék jó forrásokat.
Amúgy pont a szálkásítás az, amire szerintem még talán indokolt is lehet okosságokhoz nyúlni, mivel zsírfölöslegnél, szerintem jobb, ha 2 hónap alatt beszálkásítasz, nem leszel túlsúlyos, és csak 2 hónapig terheled a májad.
Amúgy azoknak, akiknek a sporttal nincs céljuk, nem akarnak versenyezni, azoknak én sem ajánlom a koxolást, de, ha már kérdeznek, akkor 1) ha nagyon hülye, akkor tájékoztatjuk erről, ahogyan ezt jópár kérdésnél megtettem, utána lehet olvasni. 2) ha látszik, hogy valamennyire ért hozzá, akkor segítek neki, hogy a lehető legkevésbé tegye tönkre magát.
És egy stanazol + spiro kúra kevésbé tesz tönkre, mintha minden hétvégén beb@szol 2 hónapig, vagy 130 kilós zsíros állat vagy. Esetleg tolod befelé a kamu zsírégetőket, vagy az adipexet, reductilt stb...
De természetesen ezek is csak akkor segítenek, ha van egy biztos alapja az embernek. Szar étrenden, 0 protein bevitelen, szar edzésen, kevés pihenésen semmi nem fog segíteni. Ezek nem instant izmok.
"egekbe dobnám a protein bevitelt".
Teljesen felesleges az egekbe vinni a protein bevitelt. 25-30g-nál úgy sem tud többet hasznosítani egyszerre. Szerintem igyál reggel 1 adagot (kb. 20g), majd délben, és este. Ha nyomod magadba a napi 150-200g proteint, akkor abból 100-at tuti kiürítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!