Sportos fiúk, nektek melyik nő kéne? 170 centi magas, és 45 kiló vagy, ugyanilyen magas csak 100 kiló.
170 cm magas és 100 kg? :O gondolom nem izom vagy igen?! az nem semmi.... inkább már legyen az anorexiás....
Mondjuk én nő vagyok
csak a sithek gondolkoznak végletekben.
szóval sith vagy?
darth ostoba pl.
a francnak sem kell don quijote roszinate gebéje és jabbától a huttól sem akarok semmit se.
Jó, hát unatkozok, és akkor mi van? :P
Amúgy az ihlette a kérdésem, hogy odaát a fogyókúra rovatban most dicsekedett egy 39 kilós lány, hogy mennyire odavannak érte a fiúk. :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__39..
10. válasz
Ő ugyan 163 centi magas, de én ezt 170 centis magasságra "átkonvertáltam", ezért írtam 45 kilót.
45 kg nevetségesen soványnak tűnik, 100 kiló pedig nevetségesen kövérnek egy 170 cm magas hölgy esetében.
Egyiksem, de ha mindenképp választanom kéne, akkor inkább a 45 kg, mert azt könnyebb felhízlalni megfelelő szintre.
nem feltétlen ucsó.
egy 100 kilósnál legtöbbször csak a lustaságát,tájékozatlanságát kell legyőzni és az életkörülményeit megváltoztatni,foglalkozni vele.
ez lehetséges.
de egy komoly mély depressziós anorex,az kinyiffanja/elpusztítja magát akkor is ha a fejed tetejére állsz,és nem tudod meggyőzni semmivel.
az anorexia csak egy mód,de az öngyilok/önbüntetés a cél.
178 centi és 70 kiló.
Az a fogyókúrás történet pedig beteg :D napalmot kéne szórni arra a kategóriára...
És persze maga a kiló még mindig nem sokat mond, a testzsírszázalék már annál többet. Súlyból nem lehet alakot kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!