Egy 170 centi magas izmos, sportos nő kb. hány kiló? Tudnátok mondani példákat -tól -ig?
itt van zuzka példának:
Ő nagyon izmos.
Hogy lehet, hogy csak max. 62 kiló?
Ő nagyon könnyű csontozatú, ugye?
nem,
ideális a 62 neki
ez egy száraz kép szóval a képen 57kiló kb.
nemrég választották a legjobb testű nővé,nézd meg facebookon vannak róla jó képek amin nem ilyen száraz és látni a csodálatos alakját.
Azért gondolom, hogy könnyű csontozatú, mert én amikor még elég vékonyka voltam a 167 centimmel, akkor is 58 kiló voltam, és nem túl sok izom volt rajtam.
Ha én is ilyen izmos lennék, mint ő, szerintem min. 68 kiló lennék.
Hány kiló lennék akkor szerinted, ha ilyen izmos lennék?
Nem tudom, hogy az ilyen mértékű izomzat hány kiló pluszt jelent. Lehet, hogy csak 4-5-öt?
igen tényleg nehezebb kicsit de nem kell túl sokra gondolni.
a csontok pedig szintén nem tudnak túl könnyűek lenni hacsak nincs valami csont betegsége az embernek.
zuzka szerintem nem könnyű csontozatú,oda figyel a kajájára és mindennel el van látva ami kell az erős csontokhoz.
sima átlagos csontja vannak szerintem.
ja.
a csontozatnak,mint tömegnek nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani.
egy vékony alacsony nő csontváza kb 8 kiló,egy magas nagyobb darab nőnek meg 10,max 11kg.
uh nem szempont.
a többit meg leírták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!