Szerintetek az jó hogyha körülbelül 2 hónap alatt 1cm nőtt a mellbőségem?
Figyelt kérdés
Rendszeresen edzek és én evvel az eredménnyel nem vagyok megelégedve,szerintetek jó ez az eredmény vagy kevés?Válaszokat előre is Köszi.2013. jan. 24. 11:05
1/2 anonim válasza:
nekem nem jó neked sem akkor mi a kérdés?kit érdekel hogy most itt vadidgenek mit írnak majd,idézek" én evvel az eredménnyel nem vagyok megelégedve"akkor emg?nyomd tovább keményebben és megleszel elégdve(vagy nem én sose avgyok magammal)
2/2 A kérdező kommentje:
A kérdés az amit leírtam,és igen idegenek,de aki ért hozzá az tud normális választ adni rá..ilyet például minek írsz ide?Ha nem értesz hozzá nem kell kommentet küldeni.Engem sem érdekel hogy te milyen vagy,én pl. egyáltalán nem kérdeztem..
2013. jan. 24. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!