Hogyan tudnék a -katonai- alkalmasságira felkészülni 2 hónap alatt (részletek alul)?
3200 méter síkfutás kb.13 perc alatt,
2 perc alatt kb. 70 db fekvő illetve ugyanannyi idő alatt felülések,
s húzódzkodás (kb.30 vagy több)
Jelenleg nem vagyok jó fizikumban, legalábbis ennyire biztos, hogy nem. Nem tudok fekvőtámaszozni, sem pedig húzódzkodni. de azt tudom, hogy gyorsan tudok fejlődni. s nagyon kitartó vagyok. Mit ajánlotok? nagyon fontos lenne....tényleg. s nagyon kitartó vagyok. Mit ajánlotok? nagyon fontos lenne....tényleg.
fegyencedzést javaslom és heti több alkalommal is fuss
te véletlenül nem Újcsanálos laksz?
pedig tisztára mintha ő írta volna,na mindegy amnúgy is csekély esélye volt annak hogy ő kérdezte.
a fegyencedzést létölheted nem muszáj megvásárolni a könyvet.
kajára azért figyelj kicsit.
fegyencedzés ilyen rövid idő alatt nem ér sokat
akkor inkább már meztelen harcost olvasd el és csinállj gtg edzést(asszem ez a nev amikor napi többször keveset)
ezzel ebben a helyzetben többre mész
Mindennap kell rá időt fordítani.
Én is most megyek alkalmasságira.
Nekem alig 1 perc alatt meg van a 72 fekvő és a felülés is.
Futást ha nem vagy elég jó kondiban, lelehet futni kb 15 alatt nagyon nagy lelki mentalítás kell hogy mikor már éget szúr fáj ne állj meg csak fuss tovább, én is igy vagyok fele és küzdök magammal rendesen de meg van.
Hozzátenném, hogy én rendszeresen foglalkozom kondizással ( nem gyúrás nem vagyok nagy, csak jó erőnlétem van )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!