Hasizom erősítés? Egy tél alatt kockahas?
Helló!
Első sorban magamról:
17éves srác vagyok rendszeresen sportolok, biciklizek, amatőr versenyeken is indulok országúti szakosztályban.
178magas vagyok és kb 66kg.
Szeretném elérni, hogy kocka hasam legyen.
Nem fontos az hogy 21 vagy 48nap alatt lesz kocka csak legyen az :D.
Jelenleg csak akkor formázódnak meg azok a bizonyos kockák ha megfeszítem, akkor látszik mind a 8 "kis kocka"
azt szeretném ha nem csak akkor látszanának amikor megfeszítem, hanem akkor is ha nyugalmi állapotukban vannak az izmok.
Kb ilyesmi eredményt szeretnék elérni :
Tudna nekem ebben valaki segíteni ?
a válaszokat előre is köszönöm.
Tomi
Na akkor jövök különcködni. 14 éves vagyok, kezdő testépítő... és már nem azért de a nyári szálkásítás után elég szépen látszik a hasizmom is... most tömegnövelő korszakomba is kockahasam van, facebookon keress rám: Seres Dániel. Ajánlom a hasprést felhúzott térddel, nekem az tetszik és youtube-on nézegess pár videót gyakorlatokról. Ennyi lesz. Sok hasedzés, de max 30 perc és ne mindennap!
NE MINDEN NAP! én is ezen csúsztam el és a hasam is...
Ezért most pihentetnem kell... de ez másik téma. Az előzőnek.. az én osztályomba a fiúk felének kockahasa van.. errefele nem ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!