Hogyan fussak és táplálkozzak? Apró segítségkérés
Majd úgyis jönnek a hozzáértők és pontosan leírják a dolgokat. :)
A lényeg az emelt fehérjebevitel és a csökkentett szénhidrát. 2,5-3g / tskg fehérje, szénhidrát egyénfüggő, te elég sokat mozogsz, de 2-3g körülre be lehet lőni, esetleg később csökkenteni. Napi 5-6 étkezés, sok víz.
Száraz húsok, tojás fehérje, sovány túró, zabpehely, teljes kiőrlésű liszt, barna rizs, ilyenek. Cukor fehér liszt lehetőleg semennyi.
Ez egy ritka rossz étrend. Ez nem is étrend. Ez olyan, mint mikor kinyitod reggel a ruhásszekrényt, és azt a ruhát viseled, ami a kihullott cuccok közül rajtad marad. Ez pontosan ugyan olyan. A különbség annyi, hogy míg az első eset nem lesz rád rossz hatással, táplálkozásban ez borzasztóan fontos. Rengeteg szénhidrátot, fehér lisztet eszel (kenyér, tészta zsömle) egyszerre egy napon!!!! Fehérje pedig egyáltalán nincsen, ennek köszönhetően az izmaid is leapadnak a futástól.
Teljes kiőrlésű kenyeret egyél, ha már kenyér, csirkemell, hal, pulykamell mehet, zöldséggel, tészta helyett kevés rizs. Cukrozott üdítők meg chipszek meg ilyenek felejtősek, egyértelműen. Ehetsz tojást, túrót, gyümölcsöt (gyümölcsöt inkább délelőtt a benne lévő fruktóz miatt), zabkása mehet reggelire pl. Este hat után vétek nem enni, nem is hasznos dolog, lelassul az anyagcseréd. Az se jó, ha estére meg bezabálsz egy csomó kenyeret meg sajtot meg tésztát meg hasonló szívrohamot, viszont nyugodtan egyél, de ne közvetlenül lefekvés előtt, ha lefekvés előtt eszel, akkor inkább lassú lebomlású fehérjét.
A testépítő fiúk majd hátha leírják, hogy milyen az a szálkásító étrend, én azt nem követem, mert nem vagyok testépítő, de sporttól függetlenül oda kell figyelni arra, mit eszik az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!