18 éves 172 cm 70 kg-os lány vagyok. Hogy eddzek és táplálkozzak, hogy fogyjak, izmosodja, vékonyodjak?
Egyre több "hozzáértő" van ebben a rovatban...
Egyél sok gyümölcsöt és kevesebb szénhidrátot. < ez paradoxon. A gyümölcs tele van cukorral. Cukor = szénhidrát.
Egyél húst hússal, túrót, főtt/sütött tojás(fehérjét).
Egyszerre fogyni és izmosodni elég nehéz dolog, mert az építő folyamatokhoz extrém magas, a fogyáshoz extrém alacsony energiabevitel szükséges. Értsd lehetetlen.
Első pár hónapban még talán lehetséges (mert, még nem szokott hozzá a szervezeted a terheléshez, illetve az izmaid elkezdenek tápanyagot felvenni), vagy, ha vmi okosságot használsz (de ezen a szinten alapból full fölösleges). Ha a kajád rendben van, akkor mehet tápkieg nyugodtan, leginkább protein, vitamin, glutamin.
Edzés
Étrend
Heti 2-3x másik napokon,mint a fenti edzés.
de tényleg annyira jó hogy 1. válaszoló leírja a sok gyümölcsöt, kevesebb szénhidrátot, ez paradox is és Kedves Kérdező egyértelműen leírta hogy feltehetőleg nem eszik elég fehéjét. ezek után a válasz nem hogy 'hasznos' vagy 'nem hasznos' de értelmetlen és még csak nem is vicces...
@K.Kérdező - a fentebbi linkek teljesen jók. érdemes lesz megfogadnod!
itt épp nincs.. semmi.
de ugyan ezen az oldalon találhatsz hasonló étrendeket, ahol van 5. étkezés is. amúgy hasonló mint a többi, kevesebb mennyiség talán..
akkor most nagyon (nagyon!) figyelmesen nézd meg mégegyszer az étrendet, számold meg mennyi étkezés van..
én igazából nem figyelmesen néztem meg, ezért nem vettel észre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!