18 éves 172 cm 70 kg-os lány vagyok. Hogy eddzek és táplálkozzak, hogy fogyjak, izmosodja, vékonyodjak?
Figyelt kérdés
Az utóbbi évben egy jó 5-7 kg felesleget szedtem fel hála annak, hogy nem mozogtam és keveset sportoltam. Atletikus testfelépítésem van,széles vállam könnyen szedek fel izmot. De én nőiesedni szeretnék...Mit sportoljak, hogy ne "vastagodjak"(pl a combom) hanem szálkásodjak, vékonyodjak? ÉS mit, mennyit egyek? Nem hiszem, hogy elegendő fehérjét eszek egy nap. Kell bármilyen táplálékkiegészítőt vennem , vagy az csak azoknak kell, akik testépítők? Elég kezdő vagyok, minden választ köszönök :)2011. máj. 10. 10:40
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2011. máj. 11. 08:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!