Tottenham kérdése:
Fekvőtámasz és a felülés otthon mennyire jó edzés + futás ha a konditerem csak később fér bele?
Figyelt kérdés
Más naponta futok 7-8 km-t és reggelente és esténként fekvőtámaszt és felülést csinálok mert megnőtt a hasam. Tanuló vagyok és sajnos nincsen pénzem konditeremre de már készülök a március áprilisra akkor már lesz keret is rá de a kérdés, hogy ezekkel a felülésekkel és fekvőtámaszokkal mit érek el? Lehet semmit? :) Vagy esetleg tudnátok ajánlani valami otthon végezhető gyakorlatot? Súlyzóm sincsen...Köszi!2013. jan. 17. 16:33
1/5 anonim válasza:
Ezek jók, talán a hasprés inkább jobb lenne hasra, mint a felülés. Azt nagyon jól teszed, hogy futsz mellette. figyelj oda az étrendedre is, szálkásító étrendet kövess, ha fogyni akarsz. Ezen kívül még otthon tudsz guggolást, kitörést, lépcsőzést is csinálni.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ! :) Meglátjuk, lesz ami lesz! :))
2013. jan. 17. 16:41
3/5 anonim válasza:
Én ajánlanék egy multifunkcionális klimmzug-ot (ajtókeretre feltehetőt). Kb egy havi konditerem árába fog fájni az egész, tehát megtérül. Egész kompletté teszi a felsőtest edzést (húzódzkodás, fekvő- és fordított fekvőtámasz), ha már nagyon muszáj az otthoni edzésben gondolkodni. Amit már leírtak, azon kívül még szerintem a kézen állva tolóckodást végezd és akkor végül is nagy vonalakban minden izomcsoport le lesz tudva.
4/5 anonim válasza:
A felüléstől nem lesz kisebb a hasad. Fogyni kell.
5/5 poiu válasza:
Étrend + futás = fogyás.
Fegyencedzés = erősödés (tehát, hogy ne izomból fogyj :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!