Szeretnék izmos lenni, sokat edzem és porozok is, miért nem megy? (bővebben lent. )
Augusztus óta járok le edzeni, szedem ezeket a porokat is amiket mondtak sokan és fejlődtem is vele. Azt mondják nagyon jó a genetikám. Tegnap anyukám is mondta nekem, igaza lehet szerintem.
Most már teszek súlyt is a francia rúdra bicepszezésnél, és a tricepszezésnél a koponyatörő is jól megy...tegnap végre sikerült is, de azt mondták a kórházban, hogy többet ne csináljam. Múltkor a lórúgással sem jártam sikerrel, sajnos a gazda kizavart az istállóból.
Sokan piszkálnak, hogy miért papucsban edzek, de ezek tök hülyék, cipőben mindig megizzad a lábam ácsorgás közben.
Tegnap egy srác megkérdezte tőlem gúnyosan (nem értem, hogy miért), hogy mennyivel guggolok, de hát mondtam neki, hogy nem látja, hogy papucsban vagyok? Még kitörném a nyakam...hülye marha. Apropó nyak! Már egész le tudom engedni a rudat amikor nyak mögül nyomok. Eleinte nagyon fájt, most már csak épp olyankor fáj otthon amikor nem alszom, de hát így megy ez ugye: "no pain, no gain".
Tervezek egy danabol kúrát most, mert azt hiszem elértem a genetikai határaimat, már nem igazán fejlődök, pedig minden nap megeszem az összes parizeres kenyeret amit anyukám csomagol suliba. Viszont nem tudom, hogy érdemes lenne-e naposimmal szedni (sikerült frissen gyártott eredetit szerezni).
Egyébként sajnos most az ünnepek alatt kicsit bezsákosodtam, át kéne alakítani az zsír izommá a hasamon, de lehet, hogy inkább leadom hulahoppkarikázással és akkor felpakolok magamra minőségibb tömeget zöld Jumboval! Bár most elkezdtem felülésezni és érzem is ahogy ég a zsír, szóval nem lesz ezzel sem gondom, mint mondtam már, nagyon jó genetikám van!!! Sima szálkásítással is le tudnám magam pucolni, csak nincs arra időm, hogy 5x80-at megcsináljak a gyakorlatokból kis súllyal.
Vagy lehet, hogy inkább tömegelnem kéne? Mennyi idő múlva lesz 45-ös a karom?
Felraktam egy képet, hátha Ti tudtok nekem segíteni! Tudom, a hátam kicsit fejletlen, de nem igazán tudok evező gyakorlatokat csinálni, mert most télen nálunk be van fagyva a folyó!
Pont most keresek plasztikai sebészt, az orrod kivel csináltattad meg :D
egyébként köszi, azt hiszem bepisiltem :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!