Tudtok mondani viszonylag jó minőségű, és árú tömegnövelőt?
13:15
Épp a regeneráció a cél. Az edzés célja is az hogy az izmokban mikro szintű sérüléseket okozzunk/hozzunk létre. Ehhez egy nagyon fontos adalék lehet a kreatin-ami megköti a vizet-nem mellékesen kiváló alapja az izom építésnek, természetesen csak akkor ha fehérjével kombináljuk a bevitelt. Az izomzatot előbb "roncsolni" kell ahhoz hogy a fehérje be tudjon épülni a regeneráció során.
Aha (: Fordítok:
"Nem tudom megvédeni az álláspontom, én sem tudom, mit is gondolok igazán, de érzem, hogy gondolkodni kéne, ha meg akarlak érteni titeket, így inkább hagyom az egészet a francba. Persze ezután is maradok a saját hülyeségemnél, nincs az az isten, hogy akár egy picit is beismerjem, hogy tévedek. Holmi tények és észérvek nem fognak eltántorítani!"
Nem bántásból, de ha ez van, akkor ez van.
A Scitec termékeket tudom ajánlani. Biotech-et felejtsd el, a noname gyártók termékeit meg úgyszintén.
S kinek mi az a noname termégk? Mire kell gondolni? Melyik márkára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!