Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudtok mondani viszonylag jó...

Tudtok mondani viszonylag jó minőségű, és árú tömegnövelőt?

Figyelt kérdés
Akarok már valami tömegnövelőt venni, nézegettem neten, rengeteg van fent, de nem tudtam választani. A kérdés adott :) Esetleg leírnátok hogy ti melyiket választottátok?
2012. dec. 30. 12:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én eddig a Nitro Gain-t és a Hyper Mass 5000-et próbáltam. Utóbbi volt az ami bevált, többé kevésbé. A Nitro Gain az teljes kudarc volt. A Scitec termékeket tudom ajánlani. Biotech-et felejtsd el, a noname gyártók termékeit meg úgyszintén.
2012. dec. 30. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/18 Diego105 ***** válasza:

Én személy szerint tejsavó+gyors ch kombóra esküszöm, ugyanis magamnak tudom belőni az arányokat, illetve a fehérjét bármikor tudom fogyasztani magába vagy zabpehellyel.

Viszont, ha Te mindenképpen kész tömegnövelőt akarsz, olyat nézz, amiben a fehérjetartalom minimum 30%. Remélem segítettem :)

2012. dec. 30. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/18 anonim válasza:
56%
Csirkehús, nekem a kedvencem a mellfilé, sok benne a fehérje, jó árban is van és még laktató is. Nem kell a sok szintetikus szar, attól, hogy azt reklámozzák bele a fejedbe, attól az még nem egészséges. Régen sem volt ízesített 122%-os protein por, mégsem voltak a férfiak olyanok mint a fogpiszkáló. Remélem érted mire akarok kilyukadni.
2012. dec. 30. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/18 anonim ***** válasza:

Szerintem olyan tömegnövelőt vegyél amiben a fehérjetartalom több, mint 30%. Több ilyen is van, pl.: Pro nutrition gfx8, Volumass35, Jumbo prof., dymatize hi protein gainer, Vip body deluxe all in one 2.0, Isomass extreme gainer. Gaspari real mass, BSN true mass, stb


De még inkább vegyél egy jó tejsavóproteint és ahhoz tegyél edzés után 40-50g gyors szénhidrátot, pl dextrózt, vitargo-t, supercarb fast-ot, stb.

Így reggel a zabpehelyhez is tisztán (gyors ch nélkül) tudod tenni a proteint a zabpehelyhez, illetve bármikor napközben összetett szénhidrát menjen a proteinhez. Tömegnövelőt, illetve gyors szénhidrátot csak edzés után kellene alkalmazni, mivel csak itt van célja és értelme a cukrok bevitelének. Máskor nem kellene csesztetni az inzulinrendszert.

2012. dec. 30. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/18 anonim ***** válasza:

*sóhaj*

Nem szintetikus (nem is tudunk még olyat csinálni), érved nincs, hogy miért ne lenne egészséges, régen autó sem volt, mégis eljutottak Amerikába is, dobjuk el hát a kocsikat.

Az első nyilván az étrend, senki nem vitatja, de ettől még lehet foglalkozni a kiegészítő témával is.


A tömegnövelőknél a legtöbb esetben valóban jobb a sima protein+gyorsch, de lehetnek olyan esetek, amikor érdemes elgondolkodni egy tömegnövelőn. Te miért szeretnél?

2012. dec. 30. 13:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/18 anonim ***** válasza:

Ma 13.02, te sík hulye vagy. Nincs szintetikus fehérje! Pl a tejsavóprotein is természetes, mivel a sajtgyártás során kelezkező tejsavóból készül. Annyi történik, hogy kiszűrik a tejcukrot, majd porlasztva szárítják, hogy adagolható és hosszan eltartható legyen.

Nem tápkiegen kell élni persze, de edzés után nagy előnye van, mivel gyorsan szívódik fel, így hamarabb tud regenerálódni a szervezet.

2012. dec. 30. 13:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/18 anonim válasza:
Jó akkor nem szintetikus, de nem jobb/egészségesebb az hosszútávon, hogy az izmok "természetes úton" regenerálódnak, szépen lassan?
2012. dec. 30. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/18 anonim ***** válasza:
Ez is természetes út. Edzés után minél gyorsabban kell visszatölteni az izmokat.
2012. dec. 30. 13:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/18 anonim válasza:
miért "minél gyorsabban"? ezt nem értem, hová kell sietni?
2012. dec. 30. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/18 anonim ***** válasza:

Mit nevezünk természetesnek? A Földtörténet mely korában fennálló körülményeket? Amely körülményeknél volt előbbi is, volt utóbbi is, tehát ha azt nézzük, hogy a fejlődés elveszi a természetességet, minden állapotnál volt kevésbé és jobban természetesebb.

A sült hús speciel mióta "természetes"? A csirke mifelénk csak nyersen szaladgál, és ritkán esik bele lávába, hogy megsüljön, muszáj hozzá emberi beavatkozás. Rajtunk kívül minden állat nyers húst eszik (nyilván kivéve a növényevők), így ez is tekinthető egy emberi természetesség-ellenes technikának. A fehérjeporkinyerés tulajdonképpen pont ugyanez. Átalakítjuk a táplálékot a saját céljainkra. De ugyan az emberi gondolkodás nem a természet velejárója-e, ezáltal mint természetes dolog, minden más dologba való beavatkozása nem tekinthető-e ugyanúgy természetesnek? Hol a határ, és miért pont ott? Ezernyi különböző dologra lehetne alkalmazni a logikádat, akár olyan triviálisakra, amik eszedbe sem jutnának, de valamiért mindig a tápkiegek kapják a savazást. Miért?

2012. dec. 30. 13:22
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!