Fehérjepor, hízás? (22/L)
Tudom, hogy több ilyen kérdés is van már, de hálás lennék, ha nekem is válaszolnátok.
172 centi és 49 kiló vagyok, túl soványnak tartom magam és izmosodni+híni szeretnék. Túl sok idöm nincs sportra, heti 2-szer tornáznék otthon vagy elmennék úszni, egyszer pedig az egyetemen tesire.
Sajnos enni sincs sok idöm általában, de tudom, hogy erre figyelnem kell, igyekszem is. Ha esetleg étrend-tippeket írtok, kérlek, vegyétek figyelembe, hogy vegetáriánus vagyok.
Ja, és véletlenül hozzájutottam ma ajándék fehérjeporhoz, azt érdemes innom vagy felesleges?
Szójával csak módjával. Tofut azt olvastam lehet enni, mert elkészítési módja miatt fogyasztható lesz a szója. Én semmiképp sem mellőzném húsokat. Vannak aminosavak, amik csak a húsokban fordulnak elő. Megkérdezhetem, hogy miért nem eszel húst?
Na jó... maxmum az lehet, hogy sajnálja az állatokat:D
De ha ennél jobb indokot mond, csodálkozni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!