Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fehérjepor, hízás? (22/L)

Fehérjepor, hízás? (22/L)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy több ilyen kérdés is van már, de hálás lennék, ha nekem is válaszolnátok.

172 centi és 49 kiló vagyok, túl soványnak tartom magam és izmosodni+híni szeretnék. Túl sok idöm nincs sportra, heti 2-szer tornáznék otthon vagy elmennék úszni, egyszer pedig az egyetemen tesire.

Sajnos enni sincs sok idöm általában, de tudom, hogy erre figyelnem kell, igyekszem is. Ha esetleg étrend-tippeket írtok, kérlek, vegyétek figyelembe, hogy vegetáriánus vagyok.

Ja, és véletlenül hozzájutottam ma ajándék fehérjeporhoz, azt érdemes innom vagy felesleges?

2012. dec. 17. 12:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Umm, Glissade, a fehérjeporban nem hús van, hanem tej, azaz tej eredetű, a tejből kiszedik, ami nem fehérje, és leporítják, konyhanyelven valami ilyesmi van. A többi fajta (szója, borsó) protein növény, az nem gáz, egyedül a marhaprotein van, ami direkt állati eredetű, na azt nem tudom, hogy csinálják. De a tejsavó lényegében tejterméknek számít e téren.
2012. dec. 17. 19:37
 12/25 SSanchez ***** válasza:
Glissade mert csak az kaja ami hús? Tojás az nem kaja?:) Most arra a tojásra gondolj, amit a tyúkok tojnak:))
2012. dec. 17. 20:08
 13/25 A kérdező kommentje:

De, az első válasz hasznos volt! Köszi! De már a 2. oldalnál járunk, és az összes többi csak vita.

A fehérjeporomban nincs állat. Nem vagyok "kamu vegetáriánus":D

A vitát pedig berekesztem:)

Valaki tud még tanácsot adni esetleg?

2012. dec. 17. 20:59
 14/25 anonim ***** válasza:

Én is egy nehezen hízó lány voltam, de aztán elkezdtem tömeget növelni és már egész jól nézek ki. :)

Az evésre muszáj időt szakítanod, enélkül nem megy. :/ Nem tart semeddig főzni egy kis zöldséges rizst és sütni csirkemellet, még tanulni is tudsz közben, vagy anyukád is biztosan megcsinálja.

Nagyjából 3 óránként kellene enned, minden étkezésed legyen teljes értékű (fehérje, szénhidrát, rostok). Montez már leírta, mit miből kell bevinni.

Viszel magaddal kaját a suliba, aztán megeszed a szünetekben.

A fehérjepor kiváló lesz edzés utánra, reggelinek vagy akkor is, amikor nincs időd másra.

2012. dec. 18. 00:04
 15/25 anonim ***** válasza:

Jajj bocsi, elfelejtettem, hogy vega vagy. :S

Halat sem eszel?

Néhány zöldségnek elég magas a fehérje tartalma, ezeknek utána nézhetnél.

2012. dec. 18. 00:06
 16/25 *Glissade* ***** válasza:
Wash, nem azt mondtátok, hogy a tej egészségtelen?:))
2012. dec. 18. 01:46
 17/25 anonim ***** válasza:

Glissade, ne csináld.:)

A tej a tejcukor és a tejzsír miatt nem jó. A tejsavóproteinben ezek már nincsenek.

2012. dec. 18. 06:36
 18/25 A kérdező kommentje:

Oké, köszi a biztatást!

Nem nem eszem halat, és ha anyukámmal élnék, nyilván minden egyszerűbb lenne:)

Akkor megyek is reggelizni... Zabkása szójatejből, gyümölcsdarabokkal megfelel?

2012. dec. 18. 10:41
 19/25 A kérdező kommentje:
@14: És te hogy edzel? Hány kiló vagy és milyen magas? (Akkor/most?)
2012. dec. 18. 10:51
 20/25 anonim ***** válasza:

Nyáron kezdtem el keményen kondizni, akkor voltam 45 kg a 160 centimhez. Ez mondjuk nem olyan kevés, mint a tiéd, de engem is megszóltak, hogy milyen vékony vagyok. Azóta jött fel rám 4 kg. Lassan hízok, de lehet látni a változást. :)

Súlyzós edzést végzek heti 3x, plusz harcművészetet is tanulok és szoktam itthon saját testsúllyal is edzeni.

[link]

2012. dec. 18. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!