Van már értelme ilyen szinten a szálkásításnak?
Figyelt kérdés
Gondolkozom rajta hogy tavasz elején elkezdek szálkásítani. Kb. 70 kilogrammosan túl korai lenne? De ezt úgy nézzétek hogy elég alacsony vagyok, ezért mielőtt elkezdtem edzeni olyan 56 kg lehettem. Nem vagyok túl zsíros, de azért ahhoz eléggé hogy a hasam pl ne legyen túl látványos.2012. dec. 9. 21:41
11/12 A kérdező kommentje:
És lehetne a szálkásításból valami hátrányom? Mert ha ugy érezném hogy túl vékony lettem akkor úgyis megint tömegelek és legalább szálkásabb leszek valamivel mire megint elérem a jelenlegi súlyom. Vagy naturálban ilyenkor olyan nagy az izomveszteség hogy sok korábbi munka megy kárba?
2012. dec. 10. 22:19
12/12 anonim válasza:
Nagyjából jól tudod igen, sajnos natúrban van rendesen izomveszteség is és a te súlyoddal nem lenne "gazdaságos" a dolog. Bár tényleg nem tudjuk, hogy milyen magas vagy, illetve egy képet ha lőnél akkor sokkal egyértelműbb lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!