17évesen napi 2x súlyzózás alkalmanként 10tonna összesen az sok?
Figyelt kérdés
8 és 12 kilós súlyzók, bicepszre és hátra/bicepszre. Naponta kétszer szoktam általában, mindig már a számba folyik az izzadtság meg ilyenek, de élvezem, viszont olvastam hogy ez nem biztos hogy jó dolog. Mennyit kéne pihennem, ha egyáltalán kell? Ha így folytatom lesz, vagy lehet-e ebből baj? /Nem szedek semmit./2009. aug. 19. 16:47
1/12 anonim válasza:
nem kell mindennap de nem értem mire irod ezt a 10 tonnát
2/12 A kérdező kommentje:
Számolom, hogy mennyit emelek összesen, és így egy napra 20 tonna jön ki.
Nem kell, de lehet?
2009. aug. 19. 17:12
3/12 anonim válasza:
10tonna = 10.000kg , csak "érdekességképpen" írom le neked-kedves kérdező.
4/12 anonim válasza:
Hát szerintem kérdezz meg egy szakembert, mert alkattól is függ.
Mondjuk ha vagy 190 centi és 60 kiló akkor szerintem rövidesen kinyírod magad, de mondjuk ha ugyanekkora magassághoz vagy 90 kiló az más :)
Meg talán ha nem tonnákat irnál ide, ami baromság, hanem azt, hogy milyen gyakorlatból milyen szériákat csinálsz és hányat, akkor lehet, hogy valaki tudna válaszolni.
5/12 A kérdező kommentje:
190 nem vagyok meg, de nem kell sok. Mikor elkezdtem súlyzózni (a nyár elején) akkor voltam kb 50 kiló :S de azóta 60!
Tizesével csinálom egy kézre, és 100nál váltok izomcsoportot (egy kézre össz 50). Tehát mindkét izomcsportot egy alkalommal 5x edzek meg.
Nemtom így érthetőbb-e.
2009. aug. 19. 17:44
6/12 anonim válasza:
Heti 3 szor kb alkalmanként 1-2 órát kéne edzened.Hiába edzel többet nem leszel izmosabb mert nemtudsz regenerálodni vagyis nemtud az izom pihenni igy nemtud növekedni.És ne 50 meg 100 edzél pl bivepszre hanem pl 5 X 10 .Komlyan kell kajálni ez a gyúrás titka.Keres egy normális edzéstervet 3 vagy 4 naposat és sokkal gyorsabban fogsz fejlődni.Amit most csinálsz a napi 2 edzés ( profik edzenek igy 15 éves múlt útán) a legrosszab amit tehetsz.Igy csak koptatod magad. üdv.
7/12 anonim válasza:
Heti 3 szor kb alkalmanként 1-2 órát kéne edzened.Hiába edzel többet nem leszel izmosabb mert nemtudsz regenerálodni vagyis nemtud az izom pihenni igy nemtud növekedni.És ne 50 meg 100 edzél pl bicepszre hanem pl 5 X 10 .Komlyan kell kajálni ez a gyúrás titka.Keres egy normális edzéstervet 3 vagy 4 naposat és sokkal gyorsabban fogsz fejlődni.Amit most csinálsz a napi 2 edzés ( profik edzenek igy 15 éves múlt útán) a legrosszab amit tehetsz.Igy csak koptatod magad. üdv.
8/12 A kérdező kommentje:
Oké, akkor csak minden másnap fogok súlyzózni, és jobban koncentrálok az evésre (alig szoktam).
2009. aug. 19. 18:48
9/12 A kérdező kommentje:
*Eddig a leggyorsabb súlyzózás fél óra volt, de most az előbb ugyanazt a munkát ki tudtam húzni 50 percre és egész más érzés volt. Ezentúl figyelek, köszi.
2009. aug. 19. 18:49
10/12 anonim válasza:
egy vékony és magas testalkatú fiatalembernek nem lesznek méteres bicepszei.Szóval ne várd hogy egy izmos óriási vadállat leszel :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!