Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szer. Inted milyen az étrendem...

Szer. Inted milyen az étrendem nem túl egyoldalú? Csak a fehérjét nézzétek!

Figyelt kérdés

1,zab

2,protein

3,ebéd (vmi hús rizzsel/krumplival/főzelékkel

4,csirkemell 200g+pufi rizs/rizs

5, 125g túró

6,250g túró

És így jön ki kb 101g protein/nap

én 54 kiló vagyok

Mellette meg heti 2-3 konditermi edzés :) és edzések után persze menne plusz a shék

Túrót azért eszek kétszer mert szeretem másrészt meg olcsó

20/N

2012. nov. 16. 17:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó. Az első kajánál egyben legyen a zab és a protein, mert kell fehérje is. Az ebédnél lévő húst oszd el, tehát ne egyben menjen 200g. Túró csak este jó, mivel lassú felszívódású fehérjét tartalmaz, ami éjszakára lesz jó, napközben ne lassítsd az emésztést. Nem írtál ch mennyiséget, pedig az is fontos és a célt sem írtad le, mert nem mindegy, hogy mit szeretnél ezzel az étrenddel. Szálkásítani vagy tömegelni. Mert az egyikhez a fehérje kevés, a másikhoz pedig a ch. És jó zsírok is kellenek: lenmagolaj, omega3.
2012. nov. 16. 18:10
 2/3 NagyonGonosz ***** válasza:
100%

-Első étkezés mellett is jó lenne ha lenne fehérje.

-Én 3 étkezésből nem tudnám bevinni a napi CH mennyiséget.

-Az egyoldalúság az csak gasztronómiai probléma. Ha jó az étrended akkor megvan benne minden amire szükséged van max unalmas egy kicsit(vagy nagyon:) ).

2012. nov. 16. 18:11
 3/3 A kérdező kommentje:

oké akkor reggel is megy egy kis protein meg szétbontom a csirkemell+rizst

Ch mennyiségét azért nem írtam oda mert nem számolok

Célom: hogy egészségesebben étkezzek, és edzéssel és minőségi fehérjével kihozzam magamból a legtöbbet :)

Hát Montez inkább tömeget növelnék de ez így nem jó szó rá mert nagyjából megvagyok elégedve magammal :)

Úgy vagyok vele h menjen a minőségi" fehérje+ heti 2 súlyzós edzés keményen és meglátjuk mit hozok ki magamból :)

Hozzáteszem így is tök hülyének néznek a koli társaim h számolgatom meg h nem eszek össze minden féle sz.art!

2012. nov. 17. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!